Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Akčnému hrdinovi pomaly ťahá na 70-tku: Liam Neeson s ráznym rozhodnutím, KONČÍ!

Liam Neeson Zobraziť galériu (2)
Liam Neeson (Zdroj: SITA/AP Photo/Francois Mori)

Liam Neeson sa posledné roky zaradil k hercom, ktorých zlákalo pole akčných thrillerov. Objavil sa v desiatkach filmov, kde stvárnil rôzne postavy vyvrheľov či kriminálnikov, ktorí aj napriek nepriaznivej pozícii vždy dokázali nakopať každého nepriateľa. Teraz však prichádza so zásadným rozhodnutím, ktoré v mnohom ovplyvní jeho kariéru.

Herec Liam Neeson už vyše 10 rokov hrá vo filmoch, v ktorých tečie krv a nepriatelia padajú v desiatkach na zem mŕtvi. Azda najviac ho preslávila trilógia 96 hodín (Taken). V nej sa ako otec a bývalý špión musí postaviť rôznym zločincom, ktorí unášajú členov jeho milovanej rodiny.

Fantastická Kate Winslet o svojich začiatkoch: Šikana zo strany médií!

Podľa Neesona je už takýmto úlohám koniec. Ako povedal v rozhovore pre portál etonline.com, sám cíti, že na tieto filmy je už jenoducho starý. Uvedomuje si, že vo svojich 68. rokoch začína byť hranie v tomto žánri naozaj nad jeho sily a preto sa poberie na „akčný dôchodok“.

Akčnému hrdinovi pomaly ťahá
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Photo © Fox de)

Tento rok má v pláne ešte nejaké snímky tohto zamerania natočiť, no potom definitívne skončí. Podobné vyjadrenia síce mal už v roku 2017, no tentokrát to vyzerá tak, že sa s jeho akčnými filmami budeme musieť rozlúčiť. Mali ste ho v týchto projektoch radi? Podeľte sa s nami o svoj názor v komentároch nižšie. 

Viac o téme: HerecLiam Neeson
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu