Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Hviezdy seriálu Hry o tróny prežívajú obrovskú radosť: Už sú traja... Aha, ako to prezradili!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA/Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Už sú traja. Reč je o hviezdach seriálu Hry o tróny, ktoré vlani oznámili, že sú v radostnom očakávaní. A dočkali sa. Rose Leslie a Kit Harington sa stali rodičmi... a sú veľmi šťastní.

 Už sú mama a otec. Hviezdy seriálu Hry o tróny, 34-ročná herečka Rose Leslie a 34-ročný Kit Harington, sa stali rodičmi. Narodenie potomka nepotvrdili vyhlásením či fotografiou na sociálnej sieti, ako tomu často pri celebritách býva. Verejnosti to prezradili prvou spoločnou prechádzkou po Londýne v utorok 16. februára. Bábätko niesla Rose v nosiči na svojej hrudi. "Je to chlapček a sú veľmi, veľmi šťastní," uviedol pre server E! News ich hovorca, čím neskôr radostnú novinku oficiálne potvrdil.

Tehotenstvo dvojica dlho skrývala. Prezradili to až na konci minulého septembra čiernobiele fotografie Leslie s tehotenským bruškom, ktorá hviezdila vo vydaní britského časopisu Make Magazine.

Zdroj: Instagram/ursula_lake
Zobraziť galériu (3)
Zdroj: Instagram/ursula_lake  (Zdroj: Instagram/ursula_lake)
​ 

Leslie a Harington skvele stvárnili milencov Jona Snowa a Ygritte v seriáli HBO Hry o tróny, ktorý získal cenu Emmy. Prvé informácie o tom, že spolu randia, prenikli na verejnosť v roku 2012 a aj po tom pár pokračoval v podnecovaní milostných špekulácií, až kým v apríli 2016 vzťah oficiálne nepotvrdili.

Radostná novinka! FOTO Americká kráska odkryla sladké tajomstvo: Bude to...

Zasnúbili sa v septembri 2017 a potvrdili radostnú správu staromódnym (a veľmi britským) spôsobom, a to prostredníctvom inzerátu v časopise The Times. O necelé dva roky neskôr sa v júni 2019 zosobášili v Škótsku.

Svadobný okamih Leslie a Kita z minulého roku (Zdroj: SITA/Jane Barlow/PA via AP)
Zobraziť galériu (3)
Svadobný okamih Leslie a Kita z minulého roku (Zdroj: SITA/Jane Barlow/PA via AP)  (Zdroj: SITA/Jane Barlow/PA via AP)

Viac o téme: Kit HaringtonRose Leslie
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu