Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Neuveriteľné! Baldwinovci majú šieste dieťa: Stihli to za pol roka, dojímavé VYZNANIE manželky

(Zdroj: Instagram/Hilaria Baldwin)

Neuveriteľné. Baldwinovci privítali ďalšieho potomka! Napriek tomu, že žena Aleca Baldwina hovorila o piatich deťoch, zdá sa, že názor zmenila. Po synčekovi Eduardovi sa dočkali ďalšej dcérky Lucie.

Hilaria Baldwin si prešla ťažkým obdobím. V čase, keď mala štyri deti prekonala za rok dva potraty. Druhýkrát potratila dcérku, keď bola vo štvrtom mesiaci tehotenstva. Potom prišiel vytúžený piaty prírastok - synček Edu. Všetci boli šťastní. Narodila sa minulý rok v septembri. Po necelých šiestich mesiacoch manželia prekvapili. Do rodiny pribudla ďalšia dcérka!


Mohlo by vás zaujímať: Po dvoch potratoch ďalšie dieťa! Baldwin piatykrát otcom: FOTO Cestou do pôrodnice stihli aj obed


Si splnený sen

Hilaria prvýkrát zverejnila fotografiu na sociálnej sieti Instagram. Nenapísala k tomu nič len číslo 7. Toľko ich spolu bolo na fotke. Ona a jej šesť detí. Keďže nezverejnila detaily, na internete sa okamžite šírili špekulácie, ako je to možné. Porodiť za pol roka dve deti predsa nie je možné. Niekoľko dní manželia mlčali, nechceli to komentovať. "Milujeme našu dcérku Luciu. Rovnako ako tvoji bratia a sestry, si splnený sen," napísala k ďalšiemu príspevku.

Po pár dňoch však zverejnila Hilaria dojímavé vyznanie k fotke svojich dvoch najmenších ratolestí. Dcérku Luciu im vynosila náhradná mamička. Manželka herca Aleca Baldwina je známa tým, že sa o svoje postoje a emócie pravidelne delí so svojimi fanúšikmi. "Naše srdcia sú naplnené veľkou vďakou. Moji Baldwinitos (tak ich nazýva Hilaria, pozn. red.) veľmi túžili mať sestričku. Mnohí z vás si pamätajú stratu ich sestry v štvrtom mesiaci koncom roka 2019," napísala. 

Za Luciu vďačíme anjelom

Nie je deň, kedy by si na ňu nespomenuli a kedy by ich strata nebolelo. "Keď som zistila, že naše bábätko zomrelo, povedala som svojim deťom, že ich sestra raz príde, no nie teraz. Nič ju nikdy nenahradí, no do našich životov prišli dve nádherné dušičky a sme vďační, že ich máme," uviedla Hilaria. Počas toho, ako smútili za dcérkou, o ktorú prišli, ich deti boli odvážnejšie než ona a jej muž.

"Naše dúhové dieťatko Edu je obrovským požehnaním," uviedla Hilaria. Každým dňom sa s oboma spoznávajú. "Sme vďační veľmi špeciálnym anjelom, ktorí nám pomohli priniesť Luciu na svet. María Lucía Victoria a Eduardo Pau Lucas... naše bábätká, ktoré priniesli do našich životov svetlo - takmer ako dvojičky. Veľmi vás milujeme," ukončila svoj príspevok Hilaria. 

Obrovská a šťastná rodina

Hilaria má za sebou naozaj krušné chvíle. V roku 2019 prekonala dva potraty, v apríli a v novembri, preto bola radosť z piateho potomka obrovská. Otehotnela len tri mesiace po poslednom potrate. Vždy chcela mať veľkú rodinu a pred narodením Eduarda sa spolu s Alecom zhodli, že päť detí postačí. Ich rodina sa napriek tomu rozrástla.

Inštruktorka jógy Hilaria a herec Alec spolu vychovávajú šesť detí - najstaršiu dcéru Carmen (nar. 2013), synov Rafaela (nar. 2015), Leonarda (nar. 2016), Romea (nar. 2018), Eduarda (nar. 2020) a dcérku Maríu (nar. 2021). Alec Baldwin má ešte 25-ročnú dcéru Ireland z prechádzajúceho manželstva s herečkou Kim Basinger. 

Viac o téme: Alec BaldwinHilaria Baldwin
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu