Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Demi Moore a Bruce Willis: FOTO Opäť spolu! Si naozaj jedinečný, odkazuje herečka

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TASR/AP)

Dlhé roky tvorili pár, no ich manželstvo nevydržalo. V nedávnych pamätiach sa Demi Moore priznala aj k tomu, keď sa ňou prestal rozprávať jej ex i jej tri dcéry. Dnes je však všetko inak. Napriek všetkému sú dodnes dobrými priateľmi. Svedčí o tom aj nedávny príspevok.

Herečka sa na Instagrame pochválila fotkou svojej rodiny. Po jej boku stojí jej ex a takisto známy herec Bruce Willis. Ich vzťah svedčí o tom, že občas môžete skvelo vychádzať aj so svojím bývalým manželom. 


Mohlo by vás zaujímať: Temný život hollywoodskej hviezdy! Otvorená SPOVEĎ Demi Moore: O alkohole, drogách, potrate i znásilnení


Si jedinečný!

"Všetko najlepšie, BW! Si naozaj jedinečný! Som vďačná, že spolu máme tri krásne dcéry a som vďačná aj za naše zmiešané rodiny," napísala k fotke. To, že herci majú medzi sebou dobrý vzťah aj po rozvode, je známe. Herečka o ňom vždy rozprávala v dobrom. 

Píše o ňom aj vo svojich memoároch v spojitosti s neľahkou živnotnou situáciou. Bojovala s mnohými závislosťami, s ktorými jej vtedajší manžel Ashton Kutcher podľa jej slov nepomáhal. Moore zároveň uznala, že všetky udalosti, o ktorých písala, boli podané z jej uhlu pohľadu. Bojovala so závislosťou od alkoholu, liekov, ale aj drog. Bolo to obdobie problémov s Kutcherom, ale aj obdobie po potrate, ktorý prekonávala ťažko.

Problémové obdobie prekonala s pomocou rodiny

V tom čase sa s ňou prestali rozprával dcéry aj bývalý manžel Bruce Willis, s ktorým udržiava priateľské vzťahy. Stratila samu seba a prerazila dno. Na jednej narodeninovej oslave boli rôzne párty drogy, marihuana či oxid dusný, ktorý sa inhaluje kvôli euforickým pocitom. Moore všetko užila, vrátane alkoholu a dostala záchvat.

Foto: YouTube/ABC News
Zobraziť galériu (3)
Foto: YouTube/ABC News  (Zdroj: YouTube/ABC News)

„Všetci videli, ako sa moje telo trasie, moja dcéra bola vystrašená, že ma uvidí umrieť. Ja som sa ocitla na inom mieste. Hovorila som si, ako som sa sem dostala? Pomyslela som si, že je čas sa vrátiť a zrazu som bola späť vo svojom tele,“ priznala otvorene herečka. V tom momente dostala na výber. Vážila necelých 50 kíl. Odvtedy sa však lieči, opäť abstinuje a napravila aj vzťah so svojimi troma dcérami a so svojím ex Willisom. Znova našla svoju silu. 

Foto: YouTube/ABC News
Zobraziť galériu (3)
Foto: YouTube/ABC News  (Zdroj: YouTube/ABC News)

Demi Moore bola za Brucea Willisa vydatá trinásť rokov, má s ním tri dcéry - Rumer (1988), Scout (1991) a Tallulah (1994). Ako prvá herečka v Hollywoode zbúrala mýty o tom, že tehotná žena musí byť skromná a zdržanlivá. Na obálke Vanity Fair sa v roku 1991 objavila nahá a tehotná Demi Moore (v tom čase tehotná s druhou dcérou). Táto fotografia odštartovala revolúciu. 

Viac o téme: Bruce WillisDemi Moore
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu