Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Spor Pitt vs. Jolie naberá na obrátkach: Angelina má vraj dôkazy! Bradovi to láme srdce

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: SITA/AP, Getty Images)

Zdá sa, že tento spor sa ešte konca nedočká. Brad Pitt a Angelina Jolie sa rozišli pred viac ako piatimi rokmi, súd ich slobodný status potvrdil v roku 2019. Odvtedy sa sporia o deti. Jolie ho obvinila z domáceho násilia už po rozchode. FBI síce ukončila vyšetrovanie s tým, že Pitt bol zbavený obvinení, keďže sa nenašli žiadne dôkazy o zneužívaní detí či akomkoľvek násilí. Herečka má však v rukách mať dôkazy, herca to zlomilo.

Rozvodový proces stále nie je na konci. Dôvodom je spor o deti. Hneď po rozchode Angelina Jolie obvinila Brada Pitta z domáceho násilia a násilne sa mal správať aj k svojim deťom. Síce ho FBI v roku 2016 oslobodila od všetkých obvinení, keďže počas vyšetrovania nenašli žiadne dôkazy, ktoré by potvrdili domáce násilie, o viac ako päť rokov neskôr Jolie predložila nové dôkazy. 


Mohlo by vás zaujímať: Od ikonického páru na vojnové pole: Takto šiel čas s Brangelinou, FOTO Veľké priznanie Pitta!


Dôkazy proti Pittovi?

Herečka tvrdí, že má dôkazy o údajnom domácom násilí, ktorého sa mal Pitt dopustiť. Dôkazy sa majú nachádzať v súdnych dokumentoch z 12. marca, ktoré sú však zapečatené. Dôkazy je pripravená na ďalšom rozvodovom konaní predložiť Pittovi. Podľa súdnych záznamov Jolie v ten istý deň zapečatila aj ďalší dokument týkajúci sa výpovedí ich maloletých detí. Zapečatenie dokumentov je postup, ktorý umožňuje podať citlivé alebo dôverné informácie na súde bez toho, aby sa stali predmetom verejného záznamu. Zapečatenie musí povoliť súd. 

Foto: SITA/AP/Matt Sayles/Invision
Zobraziť galériu (6)
Foto: SITA/AP/Matt Sayles/Invision  (Zdroj: SITA/AP/Matt Sayles/Invision)

Angelina mení príbeh, ako jej to vyhovuje

Zdroj blízky dvojici vidí za týmto správaním vypočítavosť herečky. "Toto je len ďalší prípad, kedy Angelina zmenila príbeh, keď jej to vyhovovalo," povedal pre ETonline.com zdroj oboznámený s prípadom. "Okrem jedného obvinenia, ktoré v roku 2016 vzniesla a ktoré bolo vyšetrované a zamietnuté, nikdy neexistovali žiadne ďalšie záznamy, policajné správy alebo dokonca obvinenia, kým to nevyhovovalo jej prípadu," dodal zdroj.

Angelina s deťmi (Foto: SITA/AP/Willy Sanjuan/Invision)
Zobraziť galériu (6)
Angelina s deťmi (Foto: SITA/AP/Willy Sanjuan/Invision)  (Zdroj: SITA/AP/Willy Sanjuan/Invision)

Bradovi to láme srdce

Zdá sa však, že Pitt s novými obvineniami bojuje. V roku 2016 okrem iného čelil obvineniam z alkoholizmu, čo v neskorších vyjadreniach priznal a podstúpil liečbu. Priznal aj, že bol agresívny, no deti nikdy nebil. Zdroj blízky hercovi však tvrdí, že "Pittovi láme srdce", keď sa na verejnosť dostali tieto tvrdenia.

Pitt získal v roku 2020 Oscara za vedľajšiu úlohu v tarantinovke Vtedy v Hollywoode. (Foto: SITA/AP/Chris Pizzello)
Zobraziť galériu (6)
Pitt získal v roku 2020 Oscara za vedľajšiu úlohu v tarantinovke Vtedy v Hollywoode. (Foto: SITA/AP/Chris Pizzello)  (Zdroj: SITA/AP Photo/Chris Pizzello))

"Brad túži po tom, aby opatrovníctvo vyšlo dobre a rodina sa mohla konečne pohnúť ďalej. Jeho prioritou bol vždy jeho vzťah s deťmi," uviedol zdroj. "Brad má zlomené srdce z toho, kam zo až zašlo," povedal zdroj. "Ľudia v jeho okolí cítia, že Angelinine tvrdenia smerujú k tomu, aby ovplyvnila súd v jej prospech. Brad na ňu nikdy nezaútočil," dodal zdroj.

Minulý mesiac sa Angelina sa v rozhovore pre britský Vogue vyjadrila, že posledných pár rokov bolo ťažkých. V posledných mesiacoch sa zamerala podľa jej slov na liečenie jej rodiny. Dokonca sa v Los Angeles presťahovala len necelých päť minút od Pitta, keďže chcela, aby boli jej deti blízko otca.

Bola to veľká šťastná rodina

Pitt a Jolie spolu majú šesť detí. Tri adoptované - Maddoxa (19), Paxa (17) a Zaharu (16), ktorá nedávno prekonala operáciu, a tri vlastné - Shiloh (14) a dvanásťročné dvojičky Vivien a Knoxa. Medzo Pittom a Jolie preskočila iskra počas nakrúcania komédie Pán a Pani Smithovci v roku 2004. V tom čase bol herec ženatý s Jennifer Aniston. Oficiálne tvorili pár o dva roky neskôr a okamžite sa zaradili k ikonickým párom. Vzali sa po desiatich rokoch vzťahu, no ich manželstvo vydržalo len dva roky. Ako tento spor nakoniec dopadne a kto mal pravdu, ukáže až čas...

Foto: SITA/AP/Evan Agostini
Zobraziť galériu (6)
Foto: SITA/AP/Evan Agostini  (Zdroj: SITA/AP/Evan Agostini)

Viac o téme: Brad PittAngelina Jolie
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu