Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Bude Jennifer Aniston mamou? Radostnú SPRÁVU vraj povedala aj kolegom z Priateľov: Potom prišiel ŠOK

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TASR/AP/Joel C Ryan/Invision)

Špekulácií o tom, či a kedy bude mať Jennifer Aniston dieťa je mnoho. Objavujú sa v pravidelných intervaloch a od rozvodu s Bradom Pittom je s tým herečka konfrontovaná neustále. Pred pár dňami vypukol ďalší ošiaľ. Herečka vraj mala začať novú etapu vo svojom živote a adoptovať si dievčatko. Po tej správe však prišiel šok.

Magazín Closer totiž priniesol informáciu, že Jennifer už začala s adopčným procesom, ktorý mala trochu spomaliť pandémia koronavírusu. Čoskoro sa mala stať mamou dievčatka z mexického sirotinca. Celý proces mal skončiť už tento rok v júni. Herečka to mala povedať svojím kolegom z Priateľov počas natáčania. Veľká novina sa však nekonala, herečka správu poprela. 

Veľkú novinu vraj oznámila Priateľom

Veľkú novinu mala prezradiť svojim kolegom z obľúbeného seriálu Priatelia, ktorí v týchto dňoch natáčajú dvojhodinový špeciál pre televíziu HBO. "Jennifer dospela k názoru, že toto stretnutie so všetkými kolegami je tou správnou chvíľou, aby sa zdôverila so svojimi plánmi s dieťaťom," citoval Closer svoj zdroj.

Podľa magazínu bola herečka nesmierne nadšená z toho, že si domov privedie dievčatko. "Začne sa tak ďalšia kapitola jej života," pokračoval zdroj. Magazín ešte dodal, že všetci jej hereckí kolegovia z Priateľov sa potešili a dali jej zopár dobre mienených rodičovských rád. Dokonca má jej kolegyňa a najlepšia priateľka Courteney Cox pripravovať oslavu, tzv. baby shower. "Courteney vie, že Jen nechce žiadny rozruch, ale chce osláviť tento dôležitý medzník vo svojom živote, takže plánuje len malú večeru pre najbližších priateľov," dodal magazínu zdroj.

Tento príbeh je vymyslený

Zdroj magazínu však zrejme nemal úplne správne info. Britský denník Daily Mail oslovil herečku, no ona celé tvrdenie úplne poprela. "Tento príbeh je vymyslený a nikdy sa nestal," tlmočila herečkina hovorkyňa. Mamou však tak trochu už je, je totiž krstnou mamou 16-ročnej Coco, dcéry Coxovej. Po deťoch túžila, no nepodarilo sa jej to. O rečiach o materstve je sama unavená a niekoľkokrát sa vyjadrila, že ak žena nemá deti, neznamená to, že je menejcenná. Nie je to prvýkrát, čo médiá o Anistonovej písali v súvislosti s adopciou. V roku 2020 v spoločnom rozhovore so Sandrou Bullockovou, ktorá si deti adoptovala, Aniston povedala, že v budúcnosti možnosť detí nevylučuje.

Jennifer Aniston (Rachel Green)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/Richard Shotwell/Invision/AP)

"Stále všetci hovoria na moju adresu, aká som karieristka či egoistka, pretože nechcem deti. Mám kopec priateľov, ktorí nechcú mať deti alebo ich mať nemôžu. Existuje milión rôznych dôvodov, prečo niektoré páry zostávajú bezdetné a nikto ich nemá právo súdiť. Je to urážlivé a ignorantské," rozhovorila sa v roku 2014 pre magazín Allure. Vzťah s hercom Justinom Therouxom sa jej v roku 2018 rozpadol, aktuálne je herečka oficiálne single. Aj prvé manželstvo s Bradom Pittom sa rozpadlo. Herečka je však dodnes v kontakte s oboma a má s nimi veľmi dobré vzťahy.

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu