Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Wonder Woman sa stala tretíkrát mamou: Dojímavé SLOVÁ manžela! Je to levica

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA/AP/Evan Agostini/Invision)

Je to tu! Predstaviteľka Wonder Woman porodila. Informovala o tom včera na sociálnej sieti Instagram. Spolu s manželom zverejnili aj fotku dievčatka v objatí celej rodiny. Slová jej manžela vás dojmú.

Herečka oznámila tehotenstvo začiatkom marca. Včera oznámila radostnú novinku. Na svet privítala tretiu dcérku Daniellu. Síce je unavená, no šťastná a veľmi vďačná. Obdiv jej vyjadril aj jej manžel Jaron Varsano. 

Moja žena je levica!

"Tak tu sme. Tak šťastní a vďační. Moja drahá manželka je levica!! Som veľmi vďační a pokorení tvojimi schopnosťami," napísal na Instagrame. S prírastkom sa pochválila aj Gadot. Na fotke je celá jej rodinka. "Nemôžem byť viac vďačná a šťastná (a unavená). Sme všetci veľmi nadšení, že môžeme Daniellu privítať do našej rodiny," napísala herečka. 

O tom, že je znova tehotná, informovala ešte začiatkom marca. Snímkou s bruškom sa pochválila na sociálnej sieti Instagram pár hodín potom, ako sa v objavila vo väčších bielych šatách na pódiu pri odovzdávaní Zlatých glóbusov. Za svojho manžela Jarona Varsana je vydatá necelých 13 rokov. 

Herečka má už dve deti - dcérky Almu a Mayu. Za realitného magnáta je vydatá od roku 2008 a ich vzťah vyzerá byť idylický dodnes. Zaujímavosťou je, že keď čakala druhú dcérku, práve v tom čase natáčala film Wonder Woman. Tvorcovia to vtedy vyriešili tak, že jej tehotenské bruško prekryli svetlozelenými látkami. V postprodukcii potom bruško skryli.

Viac o téme: Wonder WomanGal Gadot
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu