Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Letné TV TIPY, ktoré vás osviežia: Tešte sa na legendárne filmy, komédie aj premiéru skvelej snímky

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Photo © Mars Films)

Začal sa nám nový týždeň a my vám s ním tradične prinášame TV TIPY. Posledný júlový týždeň sa môžete tešiť na legendárne snímky Tankový prapor a Fantomas sa hnevá, ďalšiu marvelovku, obľúbenú animovanú rozprávku či komédiu s francúzskou hviezdou Omarom Sy.

PONDELOK 20:30 Jednotka - Fantomas sa hnevá

Prenasledovanie rafinovaného Fantomasa tentoraz zavedie komisára Juvea, novinára Fandora a jeho snúbenicu Hélčne do Ríma, kam je zvolaný významný vedecký kongres. Hviezdou medzinárodného sympózia má byť profesor Lefčvre, vedec zaoberajúci sa výskumom v odbore hypnózy. Jeho objavy sú také prevratné, že sa dá predpokladať, že Fantomas bude mať o staručkého vedca záujem a postará sa o jeho zmiznutie. K únosu skutočne príde, aj keď určiť toho pravého medzi troma navlas rovnakými je pre komisára Juvea úloha priam gigantická. Pri prenasledovaní má Fantomas len malú nádej na únik, ale čo všetko má k dispozícii?

UTOROK 20:35 TV JOJ - Tankový prapor

Všetko začína vo vojenskom výcvikovom priestore, kde Danny vo chvíľach voľna sníva o svojej neprístupnej pražskej priateľke Lizetke. Jediný, kto si vyslúži pochvalu je Danny poverený majorom Borovičkom a novým snaživým poručíkom Prouzom organizáciou Fučíkovho odznaku. Vojakom sa samozrejme nechce, preto musí zasiahnuť kapitán Matka, po ktorého napomenutí je síce účasť hojná, výsledky sú však viac ako žalostné. Na skúškach dôstojníkov a ich manželiek Dannyho zaujme sympatická Janinka, manželka náčelníka štábu, nadporučíka Pinkasa.

Po skúškach ju odprevadí domov a po romantickom rozhovore sa s ňou pomiluje. V priebehu Dannyho služby v posádkovej väznici dôjde k problémom. Na potrestanie však nie je čas, pretože oddiel sa pripravuje na významnú udalosť, ktorou je príchod sovietskeho poradcu, plukovníka Nikitičenka. Praktická ukážka pripravenosti oddielu skončí pohromou, keď krátkozraký rotný Maňas začne z tanku páliť rovno na tribúnu, kde popíja vodku dôstojnícky zbor...

STREDA 20:35 TV JOJ - Doktor Knock

Dr. Knock má reputáciu podvodníka a násilníka, no napriek tomu sa mu podarí získať miesto lekára v malej dedinke Saint-Maurice, kde plánuje zbohatnúť pomocou tak trochu neortodoxnej metódy. Jeho taktika spočíva v snahe presvedčiť obyvateľov dediny, že ich zdravie nie je v poriadku. Vymyslené symptómy chorôb mu privedú do ambulancie viac pacientov, a tým pádom aj viac peňazí. Sympatický podvodník si veľmi rýchlo získa priazeň a dôveru dedinčanov, no jeho klamstvá mu len tak ľahko neprejdú. Temná minulosť ho napokon dobehne v podobe starého známeho, ktorý mu nečakane skríži cestu, vkročí do života a naruší mu všetky skvelé plány. 

ŠTVRTOK 20:30 Dajto - Uhol pohľadu

Príbeh akčného trilleru sledujeme očami rôznych ľudí, ktorí sa spoločne pokúšajú odhaliť pravdu o pokuse o atentát na prezidenta Spojených štátov amerických. Thomas Barnes a Kent Taylor sú tajní agenti a ich úloha je ochraňovať prezidenta Ashtona na kľúčovom summite. Keď je tesne po príchode do Španielska postrelený, nastáva chaos. Náhodný turista Howard Lewis sa domnieva, že svojou kamerou zachytil celú udalosť. Na mieste je aj americká producentka Brooks. Tak ako títo ľudia, postupne aj ďalší doplňujú jednotlivé časti zložitej skladačky...

PIATOK 20:35 TV JOJ - Zootropolis

Moderná zvieracia metropola Zootropolis je mesto ako žiadne iné. Skladá sa z niekoľkých obytných štvrtí, od nóbl predmestia Saharské pole po mrazivé sídlisko Tundrovka, domov polárnych zvierat. Je to skrátka miesto, kde všetky zvieratá žijú spolu, bez ohľadu na veľkosť a stravovacie chúťky, od najväčšieho slona, cez leva po najmenšieho piskora.

Keď však do mesta dorazí ambiciózny policajný nováčik Judy Hoppsová, zistí, že byť prvým králikom medzi veľkými zvieratami policajného zboru nie je vôbec jednoduché. A pretože chce svoje kvality dokázať, využije prvú príležitosť a spojí sa aj s pouličným podvodníkom, lišiakom Nickom Wildom, aby vyriešila zložitý a záhadný prípad, smerujúci na najvyššie miesta vo vedení mesta zvierat.

SOBOTA 20:35 TV JOJ - Captain America - Občianska vojna

Po udalostiach zaznamenaných vo filme Avengers 2: Vek Ultrona, sa pôvodný tím Avengers rozišiel a Steve Rogers preberá vedenie novopostaveného rovnomenného projektu, ktorý sa aj naďalej snaží chrániť ľudstvo. Dôjde však k ďalšiemu incidentu, v ktorom zohrajú Avengers nešťastnú úlohu. Politické tlaky vyústia do vytvorenia vládnej organizácie, ktorá má tím superhrdinov kontrolovať a riadiť. To ich rozdelí na dva tábory. Jeden vedie Steve Rogers, ktorý bráni nezávislosť Avengers, aby mohli svoju úlohu plniť bez vládnych zásahov. Druhý vedie Tony Stark, ktorý nečakane zastáva myšlienku vládneho dozoru a zodpovednosti. Každý si tak musí vybrať svoju stranu.

NEDEĽA 20:35 Markíza - Hunter Killer: Neviditeľný zabijak

Severný ľadový oceán je miestom, kde sa studená vojna medzi západom a Ruskom nikdy neskončila. Mimo dosahu ľudských očí tú prebiehajú nebezpečné hry, provokácie a dokazovanie sily. Najmodernejšie nukleárne ponorky na oboch stranách majú nepriateľa odstrašiť od útoku, ktoré by mal za následok rovnako strašnú odvetu. Hry sa však skončili! Ruská ponorka pod hladinou pošle bez varovania svojho soka na dno. Nad hladinou potom zmizne ruský prezident a velenia nad armádou aj nukleárnym arzenálom sa ujíma nebezpečný admirál s túžbou svoju mocnú armádu konečne použiť.

Vojna už nie je len hrozba, vojna sa pomaly začína. Kým na súši uprostred nepriateľského územia má americké komando za úlohu nájsť a zachrániť ruského prezidenta, pod vodou je povolaná do akcie špeciálna útočná ponorka na čele s kapitánom Joeom Glassom (Gerard Butler). Ten musí využiť svoje dlhoročné skúsenosti z podmorských hier na mačku a myš a dostať sa až do tyla nepriateľských vôd. A v prípade nutnosti zaútočiť.

Viac o téme: TV tipy
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu