Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Naozaj len priatelia? Rachel a Ross majú v realite tvoriť pár... Aniston a Schwimmer reagujú!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TASR/AP Photo/Lynne Sladky)

Sú spolu aj v skutočnosti? Svetové médiá priniesli správu, že hviezdy seriálu Priatielia Jennifer Aniston a David Schwimmer tvoria pravdepodobne po dlhých rokoch pár aj v skutočnom živote, pretože boli podľa ich zdrojov zahliadnutí na viacerých spoločných stretnutiach. Fanúšikovia prijali správu s nadšením... Ale reakcie predstavitelov Rachel a Rossa na seba nenechali dlho čakať.

Správu o spoločnom randení hereckých hviezd seriálu Priatelia Jennifer Aniston (52) a Davida Schimmera (54) priniesol portál Closer. Jeho zdroj uviedol, že sa dvojica po rokoch opäť zblížila. "Spomínanie na minulosť v oboch vzbudilo city a chémia, ktorú museli vždy pochovať, tu stále je. Začali si písať správy bezprostredne po natáčaní a minulý mesiac David odletel zo svojho domu v New Yorku za Jennifer v LA," mal prezradiť zdroj Closeru s tým, že tam spolu trávili čas, varili a smiali.

(Zdroj: Repro foto YouTube/Netflix UK & Irelan
Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Repro foto YouTube/Netflix UK & Irelan  (Zdroj: Repro foto YouTube/Netflix UK & Ireland)

Tiež ich podľa zdroja spozorovali, ako pijú víno a pohrúžení do rozhovoru sa prechádzajú okolo jednej z Jenniferiných obľúbených viníc v Santa Barbare. Podobnú správu, že hviezdna dvojica tvorí pár, priniesol aj britský denník Mirror. 

K správam a údajnému randeniu sa vyjadrili obaja

V máji ostalo veľa fanúšikov prekvapených, keď počuli priznanie Schimmera, že on a Jennifer boli vzájomne zamilovaní počas natáčania úspešného sitcomu. "V prvej sezóne som bol do Jen veľmi zamilovaný," prezradil David. "A myslím si, že sme obaja boli v určitom okamihu do seba zaľúbení, ale bolo to, ako keby sa míňali dve lode, pretože jeden z nás mal vždy vzťah a nikdy sme túto hranicu neprekročili," uviedol Schwimmer. "Krása spočívala v tom, že akékoľvek city, ktoré sme mali, sme jednoducho všetky nasmerovali na Rossa a Rachel," doplnila Aniston.

Zdroj: Repro foto YouTube/Netflix UK & Ireland
Zobraziť galériu (3)
Zdroj: Repro foto YouTube/Netflix UK & Ireland  (Zdroj: Repro foto YouTube/Netflix UK & Ireland)

V stredu ráno ale zástupca Davida Schwimmera pre portál HuffPost povedal, že správy o romániku medzi hereckou dvojicou, ktoré tento týždeň priniesli zahraničné médiá, nie sú pravdivé. Hovorca Jennifer Aniston následne tieto správy tiež odmietol.

Viac o téme: PriateliaDavid SchwimmerJennifer Aniston
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu