Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Baldwinovci sa museli poriadne snažiť... FOTO Zabralo to? Dcéra im povedala, že sú starí

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TASR/AP/Andy Kropa/Invision)

Alec a Hilaria Baldwinovci majú spolu šesť detí. V septembri minulého roku sa im narodil narodil chlapček Eduardo a o pár mesiacov bola vďaka náhradnej matke na svete aj malá Lucia. Medzi manželmi je síce rozdiel 26 rokov, no evidentne im to klape... Ich dcéra má však jasný názor. Ste starí!

Sú spolu desať rokov, majú spolu šesť detí a klape im to. Herec Alec Baldwin si po búrlivom manželstve s Kim Basinger našiel inštruktorku jógy. To už je iná báseň. Majú veľkú rodinu a sú šťastní. Ich najstaršia dcéra im chcela urobiť peknú fotografiu. 


Mohlo by vás zaujímať: Po dvoch potratoch ďalšie dieťa! Baldwin piatykrát otcom: FOTO Cestou do pôrodnice stihli aj obed


Zabralo to?

Najprv im spravila normálnu fotku, no najstaršia Carmen im povedala, že im vidno všetky vrásky, lebo sú tak strašne starí. "Tak sme skúsili mladícku pózu. Zabralo to?" zavtipkovala Hilaria. 

Ťažké obdobie

Hilaria Baldwin si prešla ťažkým obdobím. V čase, keď mala štyri deti prekonala za rok dva potraty. Druhýkrát potratila dcérku, keď bola vo štvrtom mesiaci tehotenstva. Potom prišiel vytúžený piaty prírastok - synček Edu. Všetci boli šťastní. Narodil sa minulý rok v septembri. Po necelých šiestich mesiacoch manželia prekvapili. Do rodiny pribudol šiesty potomok - dcérka Lucia

Šieste dieťa

Keďže nezverejnila detaily, na internete sa okamžite šírili špekulácie, ako je to možné. Porodiť za pol roka dve deti predsa nie je možné. Niekoľko dní manželia mlčali, nechceli to komentovať. "Milujeme našu dcérku Luciu. Rovnako ako tvoji bratia a sestry, si splnený sen," napísala k ďalšiemu príspevku.

Po pár dňoch však zverejnila Hilaria dojímavé vyznanie k fotke svojich dvoch najmenších ratolestí. Dcérku Luciu im vynosila náhradná mamička. Manželka herca Aleca Baldwina je známa tým, že sa o svoje postoje a emócie pravidelne delí so svojimi fanúšikmi. "Naše srdcia sú naplnené veľkou vďakou. Moji Baldwinitos (tak ich nazýva Hilaria, pozn. red.) veľmi túžili mať sestričku. Mnohí z vás si pamätajú stratu ich sestry v štvrtom mesiaci koncom roka 2019," napísala. 

Obrovská a šťastná rodina

Hilaria má za sebou naozaj krušné chvíle. V roku 2019 prekonala dva potraty, v apríli a v novembri, preto bola radosť z piateho potomka obrovská. Otehotnela len tri mesiace po poslednom potrate. Vždy chcela mať veľkú rodinu a pred narodením Eduarda sa spolu s Alecom zhodli, že päť detí postačí. Ich rodina sa napriek tomu rozrástla.

Inštruktorka jógy Hilaria a herec Alec spolu vychovávajú šesť detí - najstaršiu dcéru Carmen (nar. 2013), synov Rafaela (nar. 2015), Leonarda (nar. 2016), Romea (nar. 2018), Eduarda (nar. 2020) a dcérku Maríu (nar. 2021). Alec Baldwin má ešte 25-ročnú dcéru Ireland z prechádzajúceho manželstva s herečkou Kim Basinger. 

Viac o téme: Alec BaldwinHilaria Baldwin
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu