Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Gyllenhaal prezradil horúce DETAILY: Sexscény s Jennifer Aniston? Bolo to čisté utrpenie...

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: profimedia)

Kto by to bol povedal. Obaja boli v istom čase sexsymbolmi a pre niekoho dodnes aj sú. Zdalo by sa, že natáčanie vášnivých scén by malo byť viac než príjemné. No opak je pravdou. Herec Jake Gyllenhaal nedávno prezradil, že sexscény s Jennifer Aniston boli pre neho šistým utrpením.

Gyllenhaal natočil s Jennifer Aniston film Poctivé dievča ešte v roku 2002. Súčasťou boli aj sexuálne scény, ktoré neboli také príjemné, než by ste si mysleli. Herec o nakrúcaní porozprával v šou Howarda Sterna. Už v predchádzajúcich rozhovoroch prezradil, že sa mu hviezda Priateľov páčila a mal pre ňu slabosť.

Pre mňa to bolo mučenie...

"Filmovanie sexuálnych scén bolo pre mňa ako mučenie," povedal herec. "Ale zároveň to mučenie nebolo. Myslím... bol to vlastne taký mix," prezradil Gyllenhaal. Zvláštne podľa neho je, že milostné scény sú vlastne nepríjemné a čudné, pretože vás v podstate sleduje okolo 30 až 50 ľudí. 

Musíte si to nacvičiť

"To ma naozaj nevzrušuje," dodal herec. "Väčšinu času to je to tak zvláštne mechanické. Je to taký tanec, robíte choreografiu pre kameru," pokračoval herec. "Môžete sa do toho dostať, ale v mnohom je to ako bojová scéne. Jednoducho musíte tie scény nacvičiť, mať choreografiu," opísal Gyllenhaal.

Spolu s Aniston použili tzv. vankúšovú techniku, ako to nazvali. "Bolo to také preventívne opatrenie a používali sme to vtedy, keď sme boli vo filme v horizontálnej polohe," povedal s tým, že ak si dobre pamätá, bol to návrh herečky. "Bola veľmi milá, že to navrhla skôr, ako sme začali," povedal. "Povedala: "Sem dám vankúš,"," prezradil Gyllenhaal. Posledný film, v ktorom môžete herca vidieť, je Vinník, ktorý mal nedávno premiéru na Netflixe. Gyllenhaal si zahral operátora tiesňovej linky, ktorý sa snaží zachrániť volajúcu. Tej má ísť o život, no čoskoro zistí, že celé je to o niečom úplne inom. 

Viac o téme: Jennifer AnistonJake Gyllenhaal
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu