Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Wonder Woman čaká nová výzva: Sexi Gal Gadot si zahrá Zlú kráľovnú! Veľmi sa na to teším

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA/AP/Chris Pizzello, YouTube)

Pre izraelskú herečku Gal Gadot to bude ďalšia výzva. Po akčnej úlohe v sérii Rýchlo a zbesilo a úlohe superhrdinky Wonder Woman ju uvidíme v novom svetle. Zahrá si totiž Zlú kráľovnú v Snehulienke a siedmich trpaslíkov z produkcie Disney.

Zlých kráľovien sme videli už niekoľko, teraz sa môžeme tešiť na ďalšiu. Do úlohy obsadili krásnu herečku a bývalú missku Gal Gadot. Snehulienka a sedem trpaslíkov sa dočká nového prevedenia. Pod ochranné krídla si projekt vzala spoločnosť Disney. 

Wonder Woman čaká nová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/AP/Jordan Strauss, Invision)

Som nadšená!

K sláve jej pomohla úloha superhrdinky Wonder Woman a teraz sa teší na ďalšiu výzvu. Svoje nadšenie neskrývala a novinku potvrdila pre Entertainment Tonight počas včerajšej premiéry jej nového filmu Red Notice v Los Angeles. Vo filme si zahrala po boku Ryana Reynoldsa a Dwayna Johnsona. 

"V prvom rade som nadšená, pretože toto je ikonická úloha. Teším sa, že budem hrať Zlú kráľovnú, že jej môžem dať svoj hlas a stvárniť ju po svojom," povedala s tým, že sa teší, ako stvárni svoju prvú zlodušskú úlohu. A teší sa na to nielen ona, ale aj jej deti.

Wonder Woman čaká nová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/AP/Jordan Strauss, Invision)

Nakrúcanie by sa malo začať nabudúci rok. Podľa prvých informácií portálu Deadline bude príbeh remakom pôvodnej rozprávky z pera bratov Grimmovcov z roku 1937. Šlo o prvý animovaný film, ktorý spoločnosť Disney vtedy natočila. 

Viac o téme: Wonder WomanGal GadotSnehulienka
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu