Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Herečka oslávila krásne jubileum! S partnerom sa zoznámila pri natáčaní populárneho seriálu

(Zdroj: Reprofot YouTube/Český rozhlas Dvojka)

Herečka Barbora Munzarová, ktorá sa narodila 28. decembra 1971, sa presadila najmä v televíznych seriáloch. Ako lekárke Pavle Barnovej jej v seriáli Ordinácia v ružovej záhrade 2 fandili milióny ľudí.

Dcéra slávnych rodičov Jany Hlaváčovej a Luďka Munzara je divákom známa aj zo seriálov Miesto hore či Poisťovňa šťastia. Bola tiež nominovaná na Cenu Thálie, hrala aj v rade filmov, naposledy v dráme Kančí les (2019).

Po štúdiu herectva na DAMU nastúpila do plzenského Divadla Jozefa Kajetána Tyla (1994 až 1999), kde začínala aj jej matka. Za rolu Ády v hudobnej retrokomédii Antonína Procházky Holka alebo chlapec bola v roku 1998 nominovaná na Cenu Thálie. Potom odišla do pražského Divadla na Vinohradoch, kde sa okrem iného zoznámila so svojim bývalým manželom hercom Jiřím Dvořákom. Majú spolu dcéru Aničku.

Munzarová tiež vystupuje s divadelným spolkom Frída. Hrá tu po boku svojho partnera Martina Trnavského, s ktorým sa zoznámila pri natáčaní divácky obľúbeného televízneho seriálu Ordinácia v ružovej záhrade 2. Vzali sa v roku 2018.

Viac o téme: Barbora Munzarová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu