Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ďalšia TRAGÉDIA v Hollywoode: Syn oscarovej herečky spáchal samovraždu!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA/AP/Richard Shotwell/Invision)

Herečka Regina King aktuálne prežíva najťažšie obdobie vo svojom živote, na ktoré vás nepripraví nič. Jej jediný syn, ktorého má s exmanželom a hudobným producentom Ianom Alexandrom starším, spáchal samovraždu.

O tragickej správe informoval magazín People. Ian Alexander Jr. si vzal život v deň svojich 26. narodenín. Herečka je zdrvená a požiadala o rešpektovanie súkromia. 

Foto: SITA/AP/ Danny Moloshok/Invision for the Television Academy
Zobraziť galériu (3)
Foto: SITA/AP/ Danny Moloshok/Invision for the Television Academy  (Zdroj: SITA/AP/Danny Moloshok/Invision for the Television Academy)

Naša rodina je zničená...

"Naša rodina je zničená na najhlbšej úrovni stratou Iana," uviedla v stanovisku, ktoré poslala zahraničným médiám. "Je jasným svetlom, ktorému tak hlboko záležalo na šťastí druhých. Naša rodina žiada o rešpekt a ohľad v tomto súkromnom čase. Ďakujem," dodala. Hovorca rodiny potvrdil, že šlo o samovraždu, no žiadne ďalšie detaily nezverejnil.

Ian Alexander Jr. išiel v šľapajách svojho otca a pôsobil ako DJ a svoju mamu často sprevádzal na červenom koberci. Výnimkou nebol ani Zlatý glóbus v roku 2019, kde ju nazval "supermamou". Zlatý glóbus dostala za vedľajšiu úlohu vo filme Keby ulica Beale vedela rozprávať, za čo neskôr dostala aj Oscara. 

Syn oscarovej herečky pôsobil aj ako herec a režisér. Kingová o ňom hovorila ako o svojej najväčšej pýche. Po rozpade deväťročného manželstva v roku 2007 sa vyjadrila, že byť slobodnou mamou nebolo vždy jednoduché, no nie je nič silnejšie ako láska k synovi.

Foto: SITA/AP/Chris Pizzello
Zobraziť galériu (3)
Foto: SITA/AP/Chris Pizzello  (Zdroj: SITA/AP/Chris Pizzello)

Zahraničné médiá uviedli, že pár týždňov pred smrťou zverejnil na sociálnej sieti Twitter znepokojivé príspevky. "Nemyslím si, že Instagram je pre mňa zdravý," napísal v jednom z nich. 

Viac o téme: Regina KingIan Alexander jr.
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu