Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Umelecký svet zasiahla smutná správa! Populárnemu spevákovi zomrel syn: Živil sa ako herec

(Zdroj: Pixabay)

Vo veku 31 rokov zomrel najstarší syn austrálskeho speváka Nicka Cavea. O smrti Jethra Lazenbyho, ktorý sa živil ako herec a model, informoval server denníka The Guardian. Zahral si vo filme Moja malá princezná (2011) alebo Corroboree (2007).

"S veľkým zármutkom môžem potvrdiť, že môj syn Jethro zomrel," uviedol hudobník vo vyhlásení. "Boli by sme v tejto chvíli vďační za rešpektovanie súkromia rodiny." Jethro je už druhým zo štyroch synov šesťdesiatštyriročného rockového hudobníka, ktorý predčasne zomrel. Pred siedmimi rokmi zahynul vtedy 15-ročný Arthur, keď po požití LSD spadol z útesu v anglickom Brightone.

Jethro Lazenby sa narodil v austrálskom Melbourne v roku 1991 a o tom, že je Cave jeho otcom, sa dozvedel až vo veku ôsmich rokov. Tento rok skončil na čas za mrežami, potom čo napadol svoju matku Beai Lazenbyovú. Prepustený bol 5. mája. Súd mužovi, ktorému bola diagnostikovaná schizofrénia, nariadil liečbu závislosti na návykových látkach a na dva roky mu zakázal kontakt s matkou.

Viac o téme: Jethro LazenbyNick Cave
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu