Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Depp dorazil do Prahy: Skončil v objatí hviezdičky z reality šou! O TOMTO môžu mnohé snívať

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Instagram/N.T., Getty Images)

Herec Johnny Depp v nedeľu dorazil do Prahy, aby koncertoval po boku legendárneho Jeffa Becka. Po turbulentnom období plného desivých detailov z jeho vzťahu s exmanželkou si zrejme trochu užíva. V zákulisí pražského koncertu sa stretol s hviezdičkou z markízackej reality šou Love Island.

Ich stretnutie však nie je náhodne. Už pred rokom mu Nikol Treterová robila spoločnosť na festivale v Karlových Varoch. Zdá sa, že odvtedy ostali v kontakte. Nikol sa s ním stretla aj v zákulisí pred pražským koncertom. A že sa k sebe mali!

Kamoška s Deppom

Nikol Treterová sa pochválila zábermi zo zákulisia na svojom Instagrame. V príbehu bolo vidieť, ako sa rozprávajú a na ďalšom zábere je len ona s Deppom. "Veľa šťastia, Johnny!" napísala v jednom z príbehov. Nikol sa preslávila účasťou v reality šou TV Markízy Love Island, kde tvorila pár s Vilémom Šírom. Dnes už, bohužiaľ, nie sú spolu. 

Depp dorazil do Prahy:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/N.T.)

O svojom zoznámení s Deppom hovorila Nikol v rozhovoroch pre reality šou. Priznala, že krátko pred začiatkom šou sa stretla s Deppom. Zoznámili sa náhodne v klube a odvtedy spolu trávili veľa času, vrátane času na festivale v Karlových Varoch. Po zoznámení v klube sa s ním chcela Nikol aj s kamarátkou odfotiť a Depp ich pozval do izby, nechcel na seba upozorňovať. "Dosť sme si rozumeli a tak nás ďalší večer pozval na večeru," opísala blondínka pre reality šou. 

Nebolo to prvé stretnutie

V jeho spoločnosti strávili až tri dni a herec sa s ňou a jej kamarátmi dohodol na ďalších stretnutiach. "Musím povedať, že je to naozaj úžasný človek, veľmi inšpiratívny a talentovaný. Dokonca nám zahral Jacka Sparrowa, od tej skutočnej úlohy to bolo na nerozoznanie. Bol to neuveriteľný zážitok," rozplývala sa exsúťažiaca šou Love Island. 

Depp dorazil do Prahy:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA/AP Photo/Steve Helber, Pool)

Mnohí fanúšikovia začali okamžite rozoberať, či spolu niečo mali. "Nič medzi nami neprebehlo, iba sme mu robili spoločnosť. Myslím, že Johnny je osobnosť, ktorá nemá podobné veci nepotrebuje robiť. Veľmi si ho vážim a dúfam, že sa ešte niekedy stretneme." Zdá sa, že sa jej to tento rok splnilo. 

Depp a Jeff Beck
Zobraziť galériu (4)
Depp a Jeff Beck  (Zdroj: SITA/AP)

Depp dorazil do Prahy v nedeľu popoludní. Bezpečnostné opatrenia boli aj kvôli predchádzajúcej obrovskej medializácii prísny.  Kvôli sporu s exmanželkou je o neho väčší záujem, než kedykoľvek predtým. Hotel bol úplne zadebnený, do vnútra bol zákaz vstupu, a všetci museli dodržiavať odstup dva metre. K dispozícii mal dvoch českých šoférov, no tí ho nesmeli vidieť. 

Viac o téme: Johnny DeppNikol Treterová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu