Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najsexi filmová Miss má 60-tku na krku: Telo stále hodné bikín a tvár poznačená botoxom!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Warner Bros Television)

LOS ANGELES - Stále by vedela urobiť rozruch! Herečka Sandra Bullock (58) patrí medzi tie herečky šoubiznisu, ktoré netreba veľmi predstavovať. Na konte má účinkovanie v mnohých vydarených počinoch. Spomenúť možno napríklad komédiu Miss Špeciálny agent. Pozrite sa spoločne s nami, ako dnes slávna kráska vyzerá!

Písal sa rok 2000, keď krásna Sanda Bullock v komédii Miss špeciálny agent stvárnila agentku FBI, ktorá sa kvôli svojej práci musela zmeniť na jednu z finalistiek súťaže. Film sa stretol s pozitívnymi diváckymi reakciami, a tak o päť rokov neskôr vzniklo pokračovanie. 

Film Miss Špeciálny agent 2: Krásna a nebezpečná si môžete vychutnať dnes o 13:25 na obrazovkách TV Markíza. 

VIDEO: Trailer k filmu Miss špeciálny agent 2: Krásna a nebezpečná. 

Sandra Bullock v júli tohto roka oslávila 58. narodeniny. Ani s pribúdajúcimi rokmi nestráca nič zo svojho šarmu a udržiava sa v skvelej kondícii. Z vrások však herečka má očividne strach. A tak sa nevyhýba rôznym omladzujúcim zákrokom.

Najsexi filmová Miss má
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Warner Bros a SITA)

Čo sa týka súkromia, herečka sa v roku 2010 po piatich rokoch manželstva rozviedla s americkým podnikateľom menom Jesse G. James. Svoje šťastie našla neskôr po boku fotografa Bryana Randalla. Dvojica sa zoznámila, keď prišiel robiť portréty jej prvého adoptovaného syna Louisa. Neskôr si adoptovala dcérku Lailu.  

Najsexi filmová Miss má
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram)

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu