Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

O tejto sexi delegátke sníval každý účastník zájazdu! Takto vyzerá krásna Češka po rokoch

Jitka Kocurová Zobraziť galériu (3)
Jitka Kocurová (Zdroj: Falcon)

PRAHA - Azda ani niet komédie, ktorá by lepšie vystihla atmosféru letnej dovolenky pri mori. Reč je o obľúbenom počine z roku 2006 s názvom Účastníci zájezdu. Nepochybne najkrajšou pasažierkou dovolenkového autobusu bola šarmantná delegátka Pamela, ktorú stvárnila Jitka Kocurová. Pozrite sa spolu s nami, ako dnes vyzerá!

Eva Holubová, Anna Polívková, Květa Fialová, Pavel Liška, Bohumil Klepl, či Ondrej Kovaľ. To je len výber hereckých hviezd, ktoré účinkovali v obľúbenej komédii, ktorú režíroval Jiří Vejdělek. Dej filmu zachytáva partiu dovolenkárov na ceste k moru. 

Jitka Kocurová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Falcon)

Zájazdom ich sprevádza krásna delegátka Pamela, ktorú by chcel za sprievodkyňu na dovolenke nejeden chlap. Stvárnila ju Jitka Kocourová, ktorá v roku 1999 bojovala o titul v súťaži krásy. Atraktívna blondínka pôsobila ako moderátorka a ešte sa objavila v niekoľkých počinoch. Spomenúť možno napríklad filmy Pánska jazda alebo Ako básnici nestrácajú nádej. 

Herectvu sa však už pár rokov nevenuje. Zo sveta šoubiznisu sa vytratila a zameriava sa najmä na rodinu. Jej manželom je český podnikateľ Tomáš Abraham, s ktorým má dve deti. 

Nedávno sa Jitka po dlhšej dobe ukázala v spoločnosti. Zavítala totiž na krst kalendára charitatívnej organizácie, ktorej je patrónkou. A treba uznať, že vyzerala rovnako krásne ako pred rokmi. Čo poviete?!

Jitka Kocurová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jitka KocurováÚčastníci zájezdu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu