Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Hviezdy komédie Vianočné prázdniny po 33 rokoch: Otec nestarne, z mamy je šmrncovná 70-tnička!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Warner Bros Pictures)

LOS ANGELES - Televízia Dajto včera večer odvysielala obľúbenú komédiu s názvom Vianočné prázdniny, ktorá mala svoju premiéru v roku 1989. Ústredné postavy v ňom stvárnili Chevy Chase (79) a Beverly D'Angelo (71). Obaja sú pred kamerami aktívni aj na staré kolená a treba uznať, že vyzerajú fakt skvele.

Svojrázna rodina Griswoldovcov si našla svojich priaznivcov aj medzi Slovákmi. Tí sa určite potešia, keď vo vianočnom období v televízii natrafia  na film Vianočné prázdniny. Clark Griswold totiž patrí medzi jedincov, ktorí robia všetko preto, aby najkrajšie sviatky roka boli pre jeho famíliu dokonalé. A dokonale krásna je jeho manželka Ellen. 

Clarka v komédii stvárnil herec Chevy Chase. Ten oslávil v októbri 79. narodeniny a pri pohľade na jeho aktuálne zábery treba uznať, že vyzerá naozaj dobre. Slávny komik v minulosti viackrát absolvoval liečbu, počas ktorej bojoval so závislosťou od liekov, drog, či alkoholu. Je trikrát ženatý a má štyri deti. 

Hviezdy komédie Vianočné prázdniny
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Warner Bros. Television a profimedia.sk)

Krásnu Ellen stvárnila herečka Beverly D´Angelo. Tá má 71 rokov a pred kamerami je stále aktívna. Aj v týchto dňoch je v kinách film s názvom Šialená noc, v ktorom blondínka účinkuje. Svojou krásou očarila mnohých mužov. Medzi nimi napríklad českého režiséra Miloša Formana, či Al Pacina, s ktorým má dvoch synov - dvojičky.  

Hviezdy komédie Vianočné prázdniny
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Warner Bros. Television a profimedia.sk)

Viac o téme: Vianočné prázdninyChevy ChaseBeverly D'Angelo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu