Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Fešák z obľúbeného seriálu Plný dom má na krku 60-tku: Stále je sexi a... Miluje túto kočku!

John Stamos Zobraziť galériu (3)
John Stamos (Zdroj: Warner Bros. Television)

LOS ANGELES - Ani pribúdajúce roky mu neubrali na šarme! Seriálom, ktorý sa v 90. rokoch tešil veľkej obľube bol počin Plný dom. Jednu z výrazných postáv v ňom stvárnil herec John Stamos, ktorý budúci rok oslávi 60. narodeniny. Pozrite sa, ako dnes vyzerá!

John Stamos stvárnil v seriáli Plný dom strýčka Jesseho, ktorý spoločne s vdovcom Dannym a kamarátom Joeym vychovávajú Dannyho tri dcéry. Účinkovaním v tomto seriáli sa napríklad preslávili aj dvojičky Olsenové. 

Plný dom však nie je jediný počin, v ktorom John účinkoval a stále je herecky aktívny. Spomenúť možno seriály Pohotovosť, Dva a pol chlapa, Priatelia, či Zákon a poriadok. Účinkoval aj vo viacerých televíznych filmoch. Sympatický herec sa tiež venoval hudbe a pôsobil na divadelných doskách. 

Pred pád dňami zavítal na slávnostnú premiéru muzikálu Niekto to rád horúce na Broadwayi. Spoločnosť mu robila jeho krásna manželka Caitlin McHugh, ktorá je od neho o 23 rokov mladšia. Dvojica si povedala svoje áno v roku 2018. Majú spolu synčeka Billyho. 

John Stamos
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

John Stamos a Caitlin
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: John Stamos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu