Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Náhla hospitalizácia princa z Popelky: Pavel Trávniček sa po 2 dňoch ozval z nemocnice!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia)

PRAHA - Legendárny český herec Pavel Trávniček (72) cez víkend vystrašil fanúšikov. Jeho manželka Monika v nedeľu informovala, že princ z Popelky musel byť náhle hospitalizovaný. Sanitka ho odviezla kvôli dýchacím problémom. Jeho stav je však už, našťastie, stabilizovaný... A po dvoch dňoch sa ozval z nemocnice!

O náhlych zdravotných problémoch na sociálnej sieti Facebook informovala v nedeľu hercova manželka Monika. „Priatelia, majte krásny advent a myslite na manžela. Ďakujem záchranným zložkám za rýchly príjazd, teraz už je manžel v rukách lekárov,“ napísala na web a pridala emotikon prosiacich rúk, aby sa ľudia za jej milovaného modlili. 

Odvtedy uplynuli 2 dni a stav Trávnička sa, našťastie, stabilizoval. Lekári v týchto chvíľach zisťujú, čo za jeho náhlymi zdravotnými problémami stálo. Princovi z Popelky včera odborníci vyšetrovali srdce, no pracovali aj s verziou, že uňho nastal panický atak. Ten sa vyznačuje opakovanými záchvatmi intenzívneho strachu a vnútornej nepohody. 

Náhla hospitalizácia princa z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Repro foto YouTube/Limuzína s Mírou Hejdou)

Po dvoch dňoch sa však zmohol aspoň na pár slov a z nemocnice sa ozval. „Je to trochu lepšie,“ zareagoval českému portálu ahaonline.cz na správu a poďakoval za podporné slová. Viac však svoj zdravotný stav komentovať nechcel. Čo-to však prezradila jeho polovička. „Manžel je stabilizovaný, ďakujem všetkým zdravotníkom,“ informovala. 

My teda prajeme, aby sa Pavel zo zdravotných problémov čo najskôr dostal a mohol si so svojimi milovanými naplno užiť blížiace sa sviatky pokoja a mieru!

Náhla hospitalizácia princa z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Photo © Filmové studio Barrandov / DEFA)

Viac o téme: Tři oříšky pro PopelkuPavel Trávniček
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu