Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

SMUTNÁ SPRÁVA deň pred Vianocami: ZOMRELA manželka (†83) herca Josefa Laufera... On o tom ani netuší!

Josef Laufer prišiel o svoju milovanú manželku.
Josef Laufer prišiel o svoju milovanú manželku. (Zdroj: profimedia)

PRAHA - Už takmer 3 roky je známy český herec Josef Laufer (83) v umelom spánku. Leží v Nemocnici na Homolke. A tak ani len netuší, že jeho milovaná manželka Irena Greifová (†83) viac nie je medzi nami. Správu českému ČTK oznámila rodina.

Spevák a herec Josef Laufer sa po plánovanej operácii srdca, ktorá prebehla začiatkom roka 2020, už neprebral. Upadol do umelého spánku, v ktorom v Nemocnici na Homolke leží doteraz. Aj jeho milovanú manželku Irenu Greifovú v posledných rokoch trápili zdravotné problémy. 

Bez stálej starostlivosti sa už neobišla, a tak ju jej deti pred časom presťahovali do súkromného domu pre seniorov. Len deň pred Vianocami však jej najbližší oznámili českej tlačovej agentúre ČTK tú najsmutnejšiu správu - Lauferova manželka zomrela. 

Irena Greifová bola kostýmová výtvarníčka, ktorá pripravovala kostýmy pre desiatky filmov či seriálov. Za všetky spomeňme Noc na Karlštejne, Troch veteránov či Jára Cimrman ležící spící. Venovala sa aj divadlu - kostýmy pripravovala napríklad pre pražské Národní divadlo, Hudobní divadlo Karlín a ďalšie.

S Josefom Lauferom majú syna, bývalého herca Karla a dcéru Ester. Česť jej pamiatke!

SMUTNÁ SPRÁVA deň pred
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: profimedia)

Viac o téme: Josef LauferIrena Greifová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu