Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Smutné správy o Josefovi Lauferovi (83): NÁDEJ VYHASÍNA... Hovorí sa o ODPOJENÍ od prístrojov!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Archiv TV Barrandov)

PRAHA - Josef Laufer (83) je už celé 3 roky v kóme a hoci sa po 4 mesiacoch čiastočne prebral, odvtedy sa jeho stav nezlepšil - na nič a nikoho nereaguje, nekomunikuje, ani sa nehýbe. V minulosti sa jeho dcéra vyjadrila, že ak to nevzdá on, bude bojovať ona, aj lekári... Aktuálne sa však na verejnosť dostali smutné správy. Nádej vyhasína a vraj sa hovorí o odpojení od prístrojov!

O chvíľu to budú 3 roky, čo spevák a herec Josef Laufer podstúpil plánovanú operáciu srdcovej chlopne v pražskej Nemocnici na Homolce. Tá však nevyšla podľa predstáv - namiesto vyriešenia jeho zdravotných problémov, došlo k zástave srdca a hoci sa ho lekárom podarilo opäť naštartovať, začali mu zlyhávať iné orgány. 

Speváka preto uviedli do umelého spánku, v ktorom je prakticky dodnes. Po štyroch mesiacoch sa síce čiastočne prebral, no na nič a nikoho nereaguje, nekomunikuje, ani sa nehýbe. O jeho stave verejnosť občas informuje jeho jediná dcéra Ester Lauferová, ktorá ho v nemocnici pravidelne navštevuje. 

Smutné správy o Josefovi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Miloš Schmiedberger)

„Keby sa stal zázrak a otcov stav by sa radikálne zlepšil, tak mi verte, že by ste sa to rýchlo dozvedeli. Jeho stav je ale rovnaký. Nie je to horšie, ani lepšie. Rozumime tomu, že sa o neho verejnosť zaujíma, ale žiadne novinky nie sú,“ vyjadrila sa začiatkom jesene pre eXtra.cz. Vtedy ešte tvrdila, že ak to nevzdá on, nevzdá to ani ona a lekári. 

„S otcom je to stále rovnaké, ale stále bojuje a má chuť žiť, a tak bojujú lekári aj ja. Pokiaľ to nevzdá on, má zmysel snažiť sa o zlepšenie a veriť, že bude lepšie,“ vyjadrila sa Ester s tým, že otcovi pravidelne číta, prehráva správy od priateľov a kolegov, odkazuje všetky povzbudivé slová od fanúšikov. A sama má pocit, že jej slová vníma, no nijak nereaguje. 

Aktuálne sa však na verejnosť dostali smutné správy. „Posledné nádeje vyhasínajú, hovorí sa o odpojení,“ prezradil Expres.cz vraj dobre informovaný zdroj z hereckého prostredia. Stalo sa tak len pár dní po tom, čo sa na večnosť pobrala Lauferova manželka Irena Greifová. O tom, či sa za ňou poberie aj známy herec, rozhodne dcéra.

Smutné správy o Josefovi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia)

Viac o téme: Josef Laufer
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu