Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slávna Gina Lollobrigida (†95) ZOMRELA: 9 rokov bola “VYDATÁ”… Keby na to neprišla, dnes by po nej dedil PODVODNÍK!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia)

RÍM - Dnes svet obletela smutná správa, že vo veku 95 rokov zomrela legendárna talianska herečka Gina Lollobrigida. Talianskej agentúre ANSA to oznámila rodina. Posledné roky života umelkyňa neprežila práve najšťastnejšie. Okrem toho, že sa súdila s vlastným synom Milcom Skoficom (65) a vnukom Dimitrim (29), stala sa aj obeťou obrovského podvodu. Deväť rokov bola totiž vydatá bez toho, aby čokoľvek tušila!

Gina Lollobrigida bola svojho času považovaná za najkrajšiu ženu sveta. Že sa o ňu muži bili, tak niet najmenších pochýb. A ona sama netajila, že si rada užívala. „V živote som mala mnoho milencov. Dalo by sa povedať, že som veľmi skazená,“ vyjadrila sa v jednom z rozhovorov a šokovala, keď dodala, že zvádzala aj vlastného synovca. 

Napriek tomu bola dvakrát vydatá. Prvý raz dobrovoľne za slovinského lekára Milka Skofica, ktorému porodila syna Milka Skofica juniora. Ich manželstvo vydržalo dlhých 22 rokov. A druhýkrát bez toho, aby čokoľvek tušila. V roku 2006 síce začala plánovať svadbu s výrazne mladším španielskym obchodníkom s nehnuteľnosťami, no napokon ju zrušila. 

Slávna Gina Lollobrigida (†95)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TASR/AP/Domenico Stinellis)

Mnohí z jej okolia ju od sobáša odhovárali, Javier Rigau y Rafols mal totiž povesť homosexuálneho gigola a svadobného podvodníka. A tak ju kvôli veľkému tlaku okolia napokon odvolala. Napriek tomu sa však v roku 2012 dozvedela, že je vydatá. Jej milý, s ktorým tvorila pár od roku 1984, ju nechutne podviedol. 

„Táto odporná osoba si ma v roku 2010 vzala bez môjho vedomia a povolenia, aby mohla po mojej smrti dediť,“ vyhlásila slávna herečka. Javierovi sa tento podvod podarilo zrealizovať, lebo mal svojho času od Giny plnú moc zastupovať ju v právnych záležitostiach. Za hviezdu na fingovanej svadbe zaskočila náhradníčka, ktorá sa na ňu ponášala. 

Lollobrigida pohnala svojho o 34 rokov mladšieho "manžela" pred súd a začiatkom roka 2019 toto manželstvo zrušil sám pápež František. 

Slávna Gina Lollobrigida (†95)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia)

Viac o téme: Gina Lollobrigida
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu