Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Jojkárska IVETA pred ROKMI v talentovej súťaži: Zdeněk Troška sa PREŽEHNÁVAL... SODOMA GOMORA!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Jojkárska Iveta žne stále obrovský úspech a televízia už niekoľkokrát divákom srdečne ďakovala za ich podporu. Nečudo - po vydarenej premiérovej epizóde sa z nej stal vôbec najsledovanejší seriál v histórii televízii JOJ. Svoj podiel má na tom určite aj predstaviteľka samotnej Ivety. Tú stvárnila pôvabná Alžbeta Ferencová, pre ktorú však herectvo nie je prioritou. Venuje sa hudbe, tancu a... Takto kedysi hviezdila v talentovej súťaži konkurenčnej Markízy!

Alžbeta Ferencová je akýsi umelecký multitalent. Tam hore jej toho do života skutočne nadelili plnými hrsťami. Táto kráska sa v roku 2010 dostala do finálovej zostavy Miss Universe Slovensko, začala sa venovať hudbe no a medzitým "vymetala" televízne talentové súťaže.

Jojkárska IVETA pred ROKMI
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Diváci si ju mohli všimnúť v speváckej formácii Forsomeone s ktorou sa predviedla v šou Česko-Slovensko má talent, vyhrať obdobnú súťaž sa ale pokúšala aj tancom. A to konkrétne v roku 2010 ako členka latino zoskupenia "Sabrosura". 

Jojkárska IVETA pred ROKMI
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Alžbeta sa vtedy predviedla v makrizáckej šou Talentmánia a spoločne s ostanými dievčatami sa postarali o to, aby bolo porote poriadne horúco. Nečudo. Krásne baby, sexi pohyby, úsporné kostýmy a do toho nepopierateľný talent. 

Dosť mal vtedy aj režisér Zdeněk Troška, ktorý sa po ich vystúpení prežehnal a vyhlásil: SODOMA GOMORA! A to zďaleka nie je všetko. No veď, pozrite sa vo videu nižšie! 

Viac o téme: IvetaAlžbeta Ferencová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu