Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tretia SVADBA herca (50) z telenoviel: Po ŠKANDÁLE s domácim násilím si vzal mladú krásku (28)!

Özcan Deniz
Özcan Deniz (Zdroj: Star TV)

ANKARA - Do tretice všetko dobré?! Hoci má herec Özcan Deniz (50) za sebou dve nevydarené manželstvá, na lásku nezanevrel. Hviezda viacerých telenoviel sa nedávno tretíkrát oženila. Pozrite sa na jeho krásnu nevestu!

Turecký herec Özcan Deniz je Slovákom dobre známy účinkovaním v telenovelách Neželaná nevesta a Kúsok zo mňa. Charizmatický päťdesiatnik však v súkromí zatiaľ šťastie v láske príliš nemal. V priebehu rokov 1991 - 2000 bol ženatý s herečkou Handan Deniz.

Jeho druhou manželkou bola Feyza Aktan, s ktorou má syna. Ich vzťah však bol poznačený viacerými škandálmi. Kráska svojho bývalého manžela obvinila z domáceho násilia. Hercova sestra však Özcan obraňovala s tým, že Feyzu obvinila z toho, že pije alkohol, je tuhou fajčiarkou a zanedbáva výchovu ich malého syna. 

 

Hercovo srdce momentálne patrí krásnej 28-ročnej módnej návrhárke menom Samar Dadgar, s ktorou si počas uplynulého víkendu povedali svoje "áno". Novomanželia sa na svojich profiloch na sociálnych sieťach pochválili zábermi zo svojho veľkého dňa a fanúšikovia ich zahrnuli gratuláciami. 

 

 

 

Viac o téme: Özcan Deniz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu