Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jasnovidec z Bez servítky MUSEL s veštením skončiť: Všetko som spálil!

Jozef Bukai Zobraziť galériu (7)
Jozef Bukai (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Aj keď to spočiatku vyzeralo tak, že najväčšou hviezdou tohto týždňovej zostavy v jojkárskej relácii Bez servítky bude Erik Hilár Lakatošovie, jej súper Jozef Bukai (39) tiež veľmi dobre vie, ako na seba strhnúť pozornosť. Tej sa mu najviac dostane práve dnes, keďže dnes je ten deň, keď pohostí svojich rivalov.

Aj keď sa 39-ročný Jozef Bukai v šou Bez servítky prezentuje ako opatrovateľ, nie je žiadnym tajomstvom, že v minulosti mal iný zdroj obživy. Venoval sa totiž vešteniu a jasnovidectvu. S tým však musel skončiť. „Chcel som a musel som. Človek možno žije s niektorými vecami takou formou, že zneužiješ svoje schopnosti vo svojej prospech a to sa ti potom môže vypomstiť,” uviedol na margo toho. 

Televíznym divákom tiež prezradil, že sa zbavil aj všetkého, čo mu pri vykonávaní toho pomáhalo. „Veštecké gule, karty... To všetko skončilo na smetisku. Všetko som to zapálil,” dodal Jozef, ktorý podľa vlastných slov v kuchárskej šou varil možno piatykrát vo svojom živote. 

Jozef Bukai
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: TV JOJ)

Súperov ale zaujal tým, ako má zariadené svoje bývanie. „Niekto by možno povedal, že to tu vyzerá ako v múzeu. Ale to ste ešte neboli tam, kde sme žili s mojou mamičkou,” povedal k tomu. Ako sa mu podarí navariť svojím hosťom a koľko bodov od nich dostane, sa dozviete dnes večer. 

Šou Bez servítky vysiela TV Joj každý pracovný deň o 17:50. 

Jozef Bukai
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: TV JOJ)

Jozef Bukai
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: TV JOJ)
Jozef Bukai
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Bez servítkyJozef Bukai
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu