Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Seriálová novinka nadchla divákov: Toto tu už dávno nebolo!

(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Ulahodili im! Diváci televízie Joj si v nedeľu večer očividne prišli na svoje. Dôkazom sú reakcie, ktoré v súvislosti so seriálovou novinkou s názvom Einstein, zaplavili sociálne siete. Slovákom sa páči nápad, herecké obsadenie i dej seriálu a nenašli nič, čo by skritizovali... Veru, toto tu už dávno nebolo!

Keď naše televízie odvysielajú na svojich obrazovkách nový seriál či reláciu, Slováci neváhajú vyjadriť svoje dojmy a názory. Len málokedy sa stane, že by tvorcovia ulahodili každému. Neraz sa tak musia vysporiadať aj s kritikou. Spomenúť možno štart seriálu Iveta, ktorý rozpútal poriadne búrlivé diskusie. 


Pozrite si tiež: 

Fanúšikovia JASAJÚ: Seriál IVETA sa dočká DRUHEJ série… Poznáme TERMÍN nakrúcania!


Krásku z Trebišova včera večer na obrazovkách Jojky nahradil svojský profesor Filip Koenig, ktorý má byť utajeným pra-pravnukom Alberta Einsteina. Hlavnú úlohu v komediálnej kriminálke s názvom Einstein stvárnil Juraj Loj a reakcie divákov dokazujú, že slovenské spracovanie pôvodom nemeckého seriálu sa im páči. 

„Som milo prekvapená a veľmi sa mi to páči. Svižné, zábavné, zaujímavé. Einstein je nad moje očakávania. Juraj Loj je top! Za mňa dokonalý herecký výkon,” znejú vybrané z nadšených reakcií od divákov. A niet pochýb, že každý, kto si v nedeľu večer zapol TV Joj, svoju voľbu neoľutoval. 

​Seriál Einstein vysiela TV Joj v nedeľu večer o 20:35. 

Viac o téme: Einstein
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu