Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Zuzana Belohorcová si žije svoj sen: Takto by sa chcel prebúdzať každý!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: TV Prima)

PRAHA - V Show Jana Krause, ktorú na slovenské obrazovky prináša televízny kanál Prima PLUS, stále nie je núdza o zaujímavých hostí. Tentokrát do červeného kresla prijala pozvanie aj niekdajšia známa tvár slovenského šoubiznisu Zuzana Belohorcová, ktorá sa po rokoch v USA presťahovala bližšie k svojmu domovu. Rozprávanie nielen o sťahovaní čaká na divákov v premiérovej Show Jana Krause v stredu o 20.15 h na Prima PLUS.

V ďalšej epizóde Show Jana Krause sa predstaví napríklad aj herec Jan Vondráček či spisovateľka a vysokoškolská pedagogička Lucia Sára Závodná. Ďalším hosťom bude moderátorka a úspešná podnikateľka v realitách Zuzana Belohorcová, ktorá bola jedným z prvých hostí Show Jana Krausa v jej úplných začiatkoch. „Dokonca neviem, či to nebol druhý diel,“ zamyslí sa, „a spomínam na to veľmi rada.“

Zuzana Belohorcová si žije
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Prima)

Po dvanástich rokoch v Spojených štátoch presídlila teraz Zuzana na Kanárske ostrovy, kde pokračuje vo svojom úspešnom realitnom biznise. „Keď prišla pandémia a potom protesty, hovorili sme si, že asi s tou bezpečnosťou to tam nie je až také ideálne. A už skôr sme uvažovali, že zmeníme pole pôsobnosti. V hľadáčiku sme mali Portoriko, potom Havaj, ale všetko to boli také destinácie… Portoriko je každý rok skúšané hurikánom, Havaj je zase strašne ďaleko,“ rozpráva Zuzana s tým, že nakoniec sa rozhodli prísť zase trochu bližšie smerom do Európy.

„Tenerife je autonómny štát, takže má svoje pravidlá. Žijeme si tam krásny, pohodový život. Klíma je podobná ako v Miami. Takže to bol veľmi príjemný presun.“ Pripúšťa tiež, že si človek ľahko zvykne na teplú klímu. „Prebudiť sa každé ráno do teplého slnečného dňa chce asi každý,“ hovorí s úsmevom a dodáva, že Tenerife má 14 klimatických pásiem. „Teraz nedávno som s deťmi absolvovala sánkovačku na Teide.“

Keď sa na tento španielsky ostrov presťahovali, najprv premýšľali, že by si splnili svoj dávny sen a otvorili si nejakú kaviareň či reštauráciu na pláži, potom ale prevážili pragmatické argumenty, a tak sa rozhodli, že sa budú aj naďalej venovať tomu, s čím už majú skúsenosti, teda realitám. „A sme radi, že sme do toho šli. Veľa Čechov a Slovákov tam chce investovať peniaze. Mám pocit, že tu sa ten trh zastavil. Je to drahé a už sa to vyšponovalo do extrémnych cien,“ myslí si o realitnom trhu v Česku a na Slovensku Zuzana a dodáva, že ich obchody idú dobre a že sa im naozaj darí.

Zuzana Belohorcová si žije
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Prima)

Pôvodne pritom Zuzana vyštudovala na Slovensku operný spev a klavír. Pretože sa ale v tomto odbore necítila byť dostatočne dobrá, začala sa venovať moderovaniu a počas svojej kariéry prešla všetkými slovenskými televíziami, potom pôsobila aj v Česku. Obzvlášť veľkej pozornosti sa tešil v Česku erotický program Peříčko, na Slovensku potom Láskanie. „Bolo to také decentné rozprávanie o tom, čo bolo v tom čase ešte pre niektoré skupiny ľudí zakázané,“ pripomína obsahový rámec relácií, ktoré moderovala. V okamihu, keď sa pred trinástimi rokmi narodila jej dcéra, však sa šoubiznisom skončila. Na záver sa potom dozvieme, čím bol inšpirovaný názov komerčnej slovenskej televízie, v ktorej Zuzana tiež pôsobila.

To všetko v Show Jana Krause už v stredu, 8. marca o 20.15 h na Prima PLUS.

Viac o téme: Zuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu