Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Takto ste Zdenu Studenkovú ešte nevideli: V Dunaji sa ukázala v PYŽAME a BEZ MEJKAPU!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Najnovšia, teda v poradí 20. časť seriálu Dunaj, k vašim službám, je pre divákov prevratná. Práve touto epizódou totiž začína jedna z najdrastickejších svetových udalostí v histórii - 2. svetová vojna. Práve okolo nej sa točí celý dej a príbeh seriálových hrdinov...

V jednej zo scén prichádzajú do domu Kučerovcov ich priatelia, ktorí majú židovský pôvod. Ester a Izák prekvapeným Kučerovcom oznamujú, že im niekto hodil do okna kameň a nefunguje im telefón. V tomto momente je už v seriáli neskorý večer a na scéne sa objavuje Edita Kučerová, ktorá má na sebe iba nočnú košeľu a župan.

Takto ste Zdenu Studenkovú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Ako isto viete, postavu Edity stvárňuje hviezdna Zdena Studenková, ktorá sa svojej role chopila skutočne famózne. Úloha dominantnej, temperamentnej, no zároveň aj mimoriadne elegantnej a dokonalej nastajlovanej ženy jej absolútne sadla, avšak tentokrát divákov očarila aj v inej podobe. 

Tak, ako sme spomínali, počas tejto scény má na sebe len čierne "pyžamo" a keďže má pôsobiť akoby práve vstala z postele, fanúšikovia seriálu ju môžu vidieť bez mejkapu. Treba uznať, že Zdena je skutočne krásna žena a nánosy výrazných líčidiel vlastne vôbec nepotrebuje. Aha, ako jej to sekne! 

Takto ste Zdenu Studenkovú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Takto ste Zdenu Studenkovú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Zdena StudenkováDunaj k vašim službám
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu