Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dedo Edo bude otcom! Aha, Kobielsky z Mamy na prenájom má doma svoj klon

Vladimír Kobielsky ako dedo Edo Zobraziť galériu (2)
Vladimír Kobielsky ako dedo Edo (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Herec Vladimír Kobielsky (47) rozhodne patrí medzi slovenských televíznych miláčikov. Popularitu si získal v jojkárskom seriáli Panelák, divákom sa páčil aj ako záporak v Búrlivom víne a vďaka účinkovaniu v markizáckom počine Oteckovia si ho obľúbil už hádam každý... Momentálne na obrazovkách pôsobí ako dedo Edo v markizáckej Mame na prenájom.

A práve postave veselého deda Eda pripravili tvorcovia seriálu Mama na prenájom zaujímavý osud. Vdovec sa totiž zamiloval do sympatickej kuchárky Beátky, ktorá túži po dieťatku. A hoci zrelý turistický sprievodca sa na túto úlohu spočiatku necítil, teraz sa už malého bábätka nevie dočkať. 

Dedo Edo bude otcom!
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

Hoci je Kobielsky v seriáli už dedkom rozkošnej Hanky, v pamäti má ešte stále relatívne čerstvé spomienky na to, ako sa stal trojnásobným otcom. Manželka Alena mu totiž synčeka Kryštofa porodila v októbri 2018. Seriálový dedo Edo má tak v realite doma 4-ročného škôlkara. Okrem neho má aj syna Kristiána, ktorý študuje v Amerike a krásnu 15-ročnú dcéru Kláru.  

Kobielsky sa nedávno na sociálnej sieti Instagram pochválil zaujímavou momentkou. Pózuje na nej predstaviteľka jeho seriálovej vnučky Hanky - Larisa Mižigár s jeho rozkošným synom Kryštofom. Ten podobu so slávnym tatinom veru nezaprie... Nuž, aký otec, taký syn!

 

 

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu