Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Hviezda Ruže pre nevestu má doma poklad: Moderátor Krištof je ŽENATÝ s krásnou finalistkou Miss!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Je mladý, sexi, talentovaný a jeho hviezda sa vďaka Markíze rozžiarila. Reč je o Krištofovi Králikovi, úspešnom modelovi, ktorý sa po hereckom angažmáne v seriáli Pán Profesor začal čoraz viac "obšmietať" okolo televízie. Pred časom sa dostal k pomerme lukratívnemu džobu - aj napriek tomu, že veľa moderátorských skúseností nemá, stal sa tvárou šou Ruža pre nevestu, vďaka ktorej ho eviduje čoraz viac divákov. A čo-to sa vie aj o jeho súkromnom živote...

Krištof roky hviezdil v svetových kampaniach najznámejších módnych značiek, má za sebou fashion weeky v Miláne či Paríži a venuje sa aj moderovaniu a fotografii.

Jeho prvou hereckou úlohou bola postava drsného stredoškoláka Charlieho v seriáli Pán profesor, aktuálne hviezdi ako moderátor romantickej šou Ruža pre nevestu. Dá sa teda povedať, že čo sa týka jeho pracovného života, mladý fešák sa nemá na čo sťažovať. 

Hviezda Ruže pre nevestu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram K.K.)

A vyzerá to tak, že rovnako sa mu darí aj v jeho súkromí. Krištof je vášnivý cestovateľ a práve vďaka záľube v spoznávaní sveta sa v roku 2018 počas cestovateľského projektu zoznámil s finalistkou Českej Miss 2017 Petrou Mácovou a preskočila medzi nimi iskra. V máji minulého roku už svoju lásku spečatili aj aj oficiálne a v Las Vegas si povedali svoje "áno". 

Pozrite sa, akú má Krištof nádhernú manželku. Však im to nesmierne pristane?

Viac o téme: Krištof Králik
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu