Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Matka Juraja z Mamy na prenájom: Dala to NA NAĎU… Chce ju PRIPRAVIŤ O ROBOTU?!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - O seriáli Mama na prenájom je známe, že ide o prebratý formát z Turecka. Denná "telenovela" si svojim príjemným dejom okamžite získala obrovské množstvo skalných divákov, ktorí si zamilovali všetkých účinkujúcich hercov. Markíza totiž vsadila na menej okukané a "obohraté" tváre, ktoré vysielací čas celkom slušne "osviežili". A medzi najpopulárnejších protagonistov jednoznačne patrí aj Martin Klinčúch, ktorý stvárňuje postavu Juraja...

Martin Klinčúch, ktorý hrá postavu časníka Juraja Vernera, nie je vtipný len v seriáli, ale aj v reálnom živote. Mladý umelec si aktuálne vystrelil zo svojej "televíznej sestry" Nadi, ktorá má na obraze nezameniteľný imidž.

Ak patríte medzi fanúšikov Mamy na prenájom, určite ste si všimli, že herečka Martina Zábranská mala na začiatku takmer v každej časti oblečené červené šaty s bielymi kvietkami a rifľovú bundu. Potom, čo ju diváci "zhejtovali", si tvorcovia dali povedať a na imidži pôvabnej herečky konečne trošku zapracovali. Spomínané šaty jej už ale tak aj "prischli", no  Martina zjavne nie je jediná, komu sa zapáčili. 

Matka Juraja z Mamy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Rovnaký kúsok totiž nosí aj mamina Martina Klinčúcha. A, aby toho nebolo málo, spomínané šaty doplnila aj podobnou bundou. „Táto mama nie je na prenájom," poznamenal Martin k záberu so svojou maminou, pričom narážal na podobný outfit oboch dám. Ticho nezostala ani seriálová Naďa, ktorá si neodpustila vtipnú poznámku. 

„Niekto ma chce pripraviť o robotu," smiala sa sympatická herečka, ktorá reagovala na Martinove slová, že ona a jeho mama by si určite perfektne rozumeli, keďže majú zjavne podobný módny vkus. Nuž a... Možno sa diváci dočkajú a Martinova mamina sa raz v seriáli naozaj objavi!

Matka Juraja z Mamy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram M.K.)
 

 

 

Viac o téme: Mama na prenájomMartin Klinčúch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu