Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tereza z Ruže ŠOKOVALA fanúšikov: OBROVSKÁ ZMENA imidžu... Och, veď vyzerá ako z nafúkaného gangu!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Tereza Kosecová patrí medzi top 5 finalistiek šou Ruža pre nevestu, ktorá sa už pomaly, ale isto, dostáva do svojho finále. Sympatická tmavovláska ohúrila televízneho ženícha Tomáša Tarra, ale aj divákov. A to najmä vďaka svojej autentickosti, príjemnému vystupovaniu a prirodzenosti. Lenže, to posledné spomínané slovo ju aktuálne už až tak veľmi nevystihuje...

Tereza patrila k súťažiacim, ktoré odsudzovali vyumelkovanú skupinku a vylepšené dievčatá z Ruže pre nevestu prezývali "Nafúkaný gang". Lenže, teraz to vyzerá tak, že nafúkať sa dala aj ona sama. Na sociálnej sieti Instagram totiž zverejnila záber, kde vyzerá úplne inak, ako počas nakrúcania televíznej šou.

Tereza z Ruže ŠOKOVALA
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Sledovateľov prekvapila najmä veľkosťou svojich pier, ktoré pôsobia oveľa väčšie a neprirodzene vyzerá aj úprava samotnej fotky. No a kvôli jej vynovenému výzoru si fanúšikovia neodpustili niekoľko poriadne štipľavých poznámok. 

„Teri, prečo si sa dala znivočiť? Bola si pekná, keď si bola prirodzená. Chcem uveriť, že to je filter," odkázala extravagantnej brunetke istá Celeste. „Už vyzeráš ako umelá Petrana," napísal jej zasa sledovateľ Tomáš. A čo si o jej premene myslíte vy? 

Tereza z Ruže ŠOKOVALA
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram T.K.)

 

Viac o téme: Tereza Kosecová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu