Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Terezu z Ruže pre nevestu by ste pred rokmi nespoznali: Bola BLOND a... FINALISTKA MISS!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Tak toto by vám zrejme ani nenapadlo! Tmavovlasá Tereza Kosecová je súčaťou TOP 4 finalistiek šou Ruža pre nevestu. Diváci sa už onedlho dozvedia, ktorá zo zostávajúcich dám zvíťazila, keďže konkurencia je celkom "drsná"! Pre extravagantnú Terezu však boj o víťazstvo s ďalšími ženami nie je žiadnou novinkou. V minulosti totiž bola finalistkou súťaže krásy!

Čo sa týka šou Ruža pre nevestu a spolužitia s ostatnými súťažiacimi, Tereza rozhodne nepatrí medzi tie najpriebojnejšie ženy. Teda, aspoň tak pôsobí. Kým niektoré dámy sa išli za Tomášom takmer potrhať, ona bola častokrát stiahnutá v ústraní a na svoju príležitosť pokojne vyčkávala. 

Terezu z Ruže pre
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram T.K.)
Možno aj preto mnohých prekvapí informácia, že Tereza kedysi absolvovala súťaž krásy. Bolo to konkrétne v roku 2018, no a v tom čase televízna nevesta bojovala o titul Miss Bibone. Na fotografiách z finále by ste ju však možno ani nespoznali.

Terka bola totiž v tom čase blondínka a nosila dlhé afro copíky. Korunku síce nezískala, ale rozhodne sa jej nedá uprieť, že jej to ako plavovláske mimoriadne pristalo. Aha, ako vyzerala! 

Viac o téme: Tereza Kosecová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu