Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

A je to VONKU: TOTO jej dôvod, prečo Mario Cimarro ODIGNOROVAL finále Let's dance!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Uplynulú nedeľu sa fanúšikovia tanca dozvedeli, kto sa stal šampiónom tohtoročnej série Let's dance. Titul víťazov sa podarilo získať herečke Jane Kovalčíkovej a jej partnerovi Vilémovi Šírovi, ktorí už od samého začiatku patrili medzi najväčších favoritov celej šou. Finále bolo skutočne mimoriadne emotívne, no neužili si ho len súťažiaci, ale aj diváci pri obrazovkách. Tým však neunikol jeden podstatný detail... Čo sa stalo s hviezdym Mariom Cimarrom?

Aj napriek tomu, že Mario Cimarro svojím tanečným umením veľmi neohúril, osudným sa mu stalo až 6. kolo šou. A niet sa čomu čudovať. Hviezdu telenovely Skrytá vášeň diváci (a najmä diváčky) milujú už dlhé roky, a tak si pohľad na sexi kubánskeho herca chceli vychutnávať čo najdlhšie. A to aj napriek tomu, že ešte pred ním súťaž opustili aj celebrity, ktoré sa na parkete zvŕtali o niečo šikovnejšie. 

Býva zvykom, že vypadnutí súťažiaci mávajú každú nedeľu priestor v sále, Cimarro sa však po svojom konci v Let's dance akosi stiahol do ústrania. Diváci ale očakávali, že sa v bratislavkej Inchebe objaví aspoň pri príležitosti veľkolepého finále. Lenže tak sa nestalo a televízny "Juan" sa dokonca, na rozdiel od ostatných "odpadlíkov", nevyskytol ani v žiadnej z dokrútok.

Verejnosť sa preto začala pýtať, čo sa vlastne stalo a objavili sa aj špekulácie o tom, že zato môže napätá atmosféra medzi Mariom a tvorcami Let's dance. A teraz je konečne všetkým klebetám koniec. Web pluska.sk totiž priniesol informáciu o tom, prečo Mario finálne Let's dane takpovediac totálne odignoroval. 

Mario Cimarro so snúbenicou
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

,,Mario odišiel za svojimi povinnosťami, je v Amerike. Bolo by to veľmi komplikované dotiahnuť ho sem na jeden večer, takže my ho týmto pozdravujeme. Splnil takisto svoju úlohu, priniesol do tejto šou niečo nové. Sme veľmi radi, že sme tu vôbec mali takúto medzinárodnú star a kedykoľvek ho na Slovensku aj v tejto šou privítame aj v budúcnosti,“ ozrejmil režisér Pepe Majeský pre denník Plus jeden deň s tým, že za jeho neúčasťou netreba hľadať nič iné. 

Tak či tak... Diváci mu po tejto informácii odkazujú, že aspoň jedno video, kde sa podelí so svojimi spomienkami na šou, pozdraví divákov či poďakuje za účasť, nakrútiť naozaj mohol. Čo si o tom myslíte vy? 

Viac o téme: Mario CimarroLet's dance
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu