Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Marek Fašiang ukázal svojich SÚRODENCOV: FOTO Sú o vyše 20 ROKOV mladší!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Herec Marek Fašiang zahviezdil už vo viacerých markizáckych projektoch a vyskúšal si aj moderovanie reality šou Farma, aktuálne je súčasťou seriálu Mama na prenájom, kde hrá sanitára Roba. V jeho dejovej linke má problém s nepríjemnou riaditeľkou nemocnice Evou, ktorá je zároveň jeho seriálovou sestrou. Vedeli ste, že 37-ročný umelec má súrodencov aj v skutočnom živote, no sú od neho oveľa mladší? Toto sú oni!

Čo sa týka Marekovho súkromia, nie je žiadnym tajomstvom, že herec žije po boku svojej krásnej partnerky Terezy a sú pyšnými rodičmi dcérky Olívie, ktorá sa narodila v decembri 2021. Verejnosť pozná takisto aj jeho maminu. Ingrid Fašiangová sa rovnako ako on pohybuje v umeleckej brandži, konkrétne pôsobí ako riaditeľka divadla Nová scéna.

Marek Fašiang ukázal svojich
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Nuž a vie sa aj to, že herec nie je jedináčik. Jeho sestra Zuzana sa takisto "obšmieta" okolo divadla, Marek však má aj dvoch oveľa mladších bratov. A dokonca sú dvojičky! Majú 12-rokov a "pochádzajú" z druhého manželstva Marekovho otca. No a hoci je medzi nimi približne 25-ročný vekový rozdiel, vidno, že chalani spolu skvele vychádzajú a majú perfektný vzťah., 

Marek sa spoločným záberom so svojmi bratmi nedávno pochválil aj na sociálnej sieti Instagram a... Aha, akí sú zlatí! 

Marek Fašiang ukázal svojich
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram M.F.)

Viac o téme: Marek Fašiang
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu