Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sexi doktor z Mamy na prenájom: Kedysi by ste ho NESPOZNALI… FOTO Vyzeral ako Tarzan!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Všimli ste si to? Medzi najväčšie hviezdy markizáckej Mamy na prenájom nepatria len hlavní protagonisti v podaní Adama Bárdyho či Martiny Zábranskej, ale aj niektorí z tých vedľajších. Diváci by si seriál nevedeli predstaviť bez niekoľkých ďalších postáv, medzi ne jednoznačne patrí aj gynekológ Boris, ktorý má povesť lámača sŕdc. Sexi lekára stvárňuje herec Erik Žibek, no a Mama na prenájom nie je jediným televíznym projektom, kde si zahral. Ibaže vtedy pravdepodobne ešte neevidovali!

Erik hral svojho času jedného zo študentov v seriáli pán profesor, stvárňoval vtedy "bitkára" Nika. Zaujímavé osudy stredoškolákov a ich svojský triedny učiteľ, ktorého hrá Tomáš Maštalír, divákov zaujali natoľko, že tvorcovia seriálu dopriali niekoľko sérií. Svoj podiel na úspechu tohto počinu má zrejme aj to, že sa v ňom predviedli nové herecké tváre, mnohé z nich sa teraz objavujú práve v Mame na prenájom.

Sexi doktor z Mamy
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: rtvs)

Fešák Erik Žibek sa však na markizáckych obrazovkách objavil ešte skôr, než dostal úlohu v Pánovi profesorovi. Zopárkrát sa si zahral v seriáli Rodinné prípady a takisto aj v obdobných Susedských prípadoch. No a jednu z týchto starších epizód Markíza odvysielala aj pred pár dňami. Divákom, samozrejme, neuniklo, že dlhovlasý rebel, ktorý viedol partiu "zlých deciek", je im akýsi povedomý. 

A veru, majú pravdu. Táto časť Susedských prípadov však musela byť skutočne poriadne stará, keďže je to už minimálne 5 rokov, odkedy má Erik krátke vlasy. Ešte predtým však nosil husté dlhé háro a vďaka tomuto imidžu pôsobil ako slovenský Tarzan. Ale musíte uznať.. Veď mu to celkom seklo! 

Sexi doktor z Mamy
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Sexi doktor z Mamy
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook E.Ž.)

Sexi doktor z Mamy
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Rodinné prípadyMama na prenájomErik ŽibekBoris
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu