Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Divákov Markízy potešila MEGA správa: NÁVRAT legendárneho MILIONÁRA s Nikodýmom?!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Vedomostná šou Milionár žala úspechy po celom svete. Vznikla v roku 1998 na britskej stanici ITV, no rýchlo sa rozšírila aj do zahraničia. Na Slovensku sa od roku 2000, kedy ju na obrazovky priniesla Markíza, spájala s Martinom Nikodýmom a celých 6 rokov patrila k najsledovanejším programom. A teraz divákov potešila MEGA správa - chystá modro-žltá televízia jej návrat?!

Informácia sa objavila na webe Wikipedia. Ten už viackrát priniesol informácie skôr, ako boli oficiálne zverejnené. Ide však o stránku, ktorej obsah môže upravovať naozaj ktokoľvek. A tentokrát sa v profile televízie Markíza objavila správa, že legendárny Milionár chystá veľkolepý návrat na obrazovky. 

Divákov Markízy potešila MEGA
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Wikipedia)

V tabuľke, ktorá spisuje všetky markizácke šou, sa uvádza aj spomínaný vedomostný kvíz. A pri ňom je uvedená informácia, že by sa na televíznych obrazovkách mal objavovať už od 8. septembra 2023, každý piatok o 20:30. Uvádza sa tiež, že moderátorom by aj tentokrát mal byť Martin Nikodým. 

Zaujímalo nás preto, či to je pravda a diváci sa na návrat obľúbeného projektu po rokoch môžu naozaj tešiť. Informovali sme sa teda priamo v televízii Markíza. „Návrat šou Milionár neplánujeme,“ vyjadrila sa pre Telkáč.sk vedúca PR odelenia televízie, Andrea Macáková.  

Je teda jasné, že návratu Milionára sa aspoň nateraz nedočkáme. A tak si naňho môžeme aspoň zaspomínať.

Viac o téme: Martin NikodýmMilionár
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu