Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pamätáte si víťazku Talentu Gyöngyi Bodišovú? V Bez servítky súťažil jej BRAT!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Uplynulo už 8 rokov odvtedy, čo v šou Česko Slovensko má talent vyhrala Gyöngyi Bodišová (30). Zaujala vtedy svojim krásnym hlasom, talentom od boha aj silným životným príbehom. A minulý týždeň na obrazovkách televízie Joj hviezdil jej brat Zoltán (31). Súťažil v Bez servítky!

Gyöngyi Bodišová je divákom televízie Joj dobre známa. V roku 2015 sa postavila pred porotu Česko Slovensko má talent so silným životným príbehom a darom od boha. Od 3 rokov žila v detskom domove, no práve spevácky talent jej mohol od základu zmeniť život. Čo sa aj stalo - stala sa víťazkou a získala 100 tisíc eur. 

Pamätáte si víťazku Talentu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

A minulý týždeň na obrazovkách televízie Joj hviezdil jej o rok starší brat Zoltán. Aktuálne nezamestnaný spevák sa prihlásil do šou Bez servítky. Žije v dedinke Marcelová, kúsok od Komárna, kde okrem pestovania, chová aj sliepky. „Jednu som pomenoval po mojej sestre Gyöngyi, lebo je taká šibnutá, ako ona,“ zahlásil Zoltán. 

Pamätáte si víťazku Talentu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Dnes sa na obrazovkách predstaví ďalšia pätica súťažiacich, ktorí aj tento týždeň zabojujú o výhru 1000 eur. A vy, aby ste to videli, nemusíte byť ani doma. Sledovať TV môžete kdekoľvek a až na pol roka zadarmo - iba v UPC!

Advertisement

Viac o téme: Bez servítkyGyöngyi Bodišová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu