Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Televízia zareagovala na divácku kritiku: TOTO je dôvod zmeny Juanovho hlasu... Fúha!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Telemundo)

BRATISLAVA - Už v pondelok sa na obrazovkách televízie Doma začne vysielať nová séria telenovely Skrytá vášeň. Televízni diváci sa už nevedia dočkať nových príbehov sestier Elizondových a bratov Reyesovcov, do príbehu budú zakomponované aj ich dospelé deti. Avšak po prvých upútavkach zostali mnohí diváci sklamaní. V slovenskom obsadení totiž došlo k výraznej zmene. Maria Cimarra, ktorý stvárňuje postavu Juana Reyesa, nadaboval iný herec...

V slovenskej verzii Skrytej vášne dostal seriálový Juan hlad dabingového herca Emanuela Hasona. Mnohí si ale všimli, že v upútavkach na pokračovanie telenovely je hlas kučeravého fešáka iný. Juana v druhej sérii dabuje Martin Mňahončák. No a niektorí diváci na túto zmenu nezareagovali práve najlepšie a mnohí sa vyjadrili, že ich to vyslovene rozčuľuje. 

Televízia zareagovala na divácku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Telemundo)

Po zverejnení článku ohľadom reakcie divákov, sa ozvala samotná televízia Doma. Tá vysvetlila, prečo k tejto zmene došlo. A je zrejmé, že televízia, žiaľ inú možnosť nemala. „Milí Telkáč a diváci. Emanuel Hason po ťažkom úraze už dlhodobo nedabuje, a preto muselo dôjsť k preobsadeniu Juana Martinom Mňahončákom. Snažili sme sa zachovať všetky hlasy, ktoré sa dali. Tešíme sa na vás už v pondelok o 15:15 na TV DOMA," zareagovali z Markízy. 

Čo sa týka úrazu Emanuela Hasona, televízia pravdepodobne narážala na nešťastnú udalosť spred vyše desiatich rokov, kedy herec takmer prišiel o život. Emanuel Hason mal vážny úraz hlavy a keďže bol v bezvedomí vonku v mínusových teplotách, museli mu kvôli omrzlinám amputovať všetky články na prstov na nohách. Emanuel mal následne problém aj s rečou a pamäťou, na tvári mal 20 štychov a lekári sa vyjadrili, že ak by ho našli len o desať minút neskôr, neprežil by. 

Mario Cimarro
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: koláž Telkáč)

Viac o téme: Skrytá vášeň 2
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu