Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Martin Mňahončák zhodnotil HERECTVO Maria Cimarra: Fúúú, toto televízneho Juana ZABOLÍ!

Zobraziť galériu (3)

BRATISLAVA - Dnes je to už týždeň, odkedy sa na televízne obrazovky vrátila legendárne telenovela Skrytá vášeň. Konkrétne ide o jej pokračovanie s podtitulom "Príbeh pokračuje", no a seriál, ktorý vysiela TV DOMA, denne k televízii láka tisíce nadšených divákov. V novej sérii však nastalo niekoľko zmien - a to nehovoríme len o nových postavách, ale aj slovenskom obsadení dabingu...

Ako sme už predtým informovali, hlas jednej z ústredných postáv sa zmenil. Hovoríme o seriálovom Juanovi, ktorého stvárňuje herec Mario Cimarro. Toho v prvej sérii daboval Emanuel Hason, pre dlhodobý úraz sa však už dabingu aktívne nevenuje. V pokračovaní príbehu ho teda nahradil Martin Mňahončák.

Ten sa svojej úlohy zhostil absolútne perfektne a jeho dabingu nie je čo vytknúť. Ako sa však ukázalo, svojho zahraničného kolegu Maria Cimarra ako dobrého herca nevníma. Jasne to vyplýva z jeho rozhovoru, ktorý zverejnil web markiza.sk.  V ňom sa ho redaktor televízie spýtal, čo si myslí o jeho kvalitách.

Martin Mňahončák zhodnotil HERECTVO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: RTI Televisión)

Keď mu redaktor položil otázku, ako hodnotí Maria Cimarra ako herca, Martinovi najprv došli slová a začal "koktať". Ehmm, hmmm... Ďalšiu otázku," dostal zo seba a začal sa smiať. Potom sa však predsa len vyjadril. 

„Všetky ženy hovoria, že on nemusí hrať, on stačí, že vyzerá. U nás sa to na Slovensku hovorí naopak herečkám, že ty nehraj, ty vyzeraj. Tak on nehrá, on vyzerá, no," povedal úprimne Martin Mňahončák, no a z jeho reakcie je úplne zrejmé, že medzi najväčších fanúšiukov Maria Cimarra asi nepatrí...

Martin Mňahončák zhodnotil HERECTVO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

 

Viac o téme: Mario CimarroSkrytá vášeňMarti Mňahončák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu