Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Markizáckych farmárov rieši česká POLÍCIA: Vraj zaútočili na ženy... Bili ich PÄSŤAMI, vytiahli NÔŽ!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: TV Markíza)

ČESKÝ KRUMLOV - Markizácki exfarmári čelia vážnemu obvineniu. Na rodinnom výlete v Českom Krumlove mali totiž napadnúť dve ženy. Aspoň taká je verzia Češiek, ktoré na skupinu Slovákov podali trestné oznámenie. Dôvodom incidentu mal byť zlý výhľad na predstavenie. Strhla sa bitka, lietali päste... Jedna zo Sloveniek mala dokonca vytiahnuť nôž!

Ako informuje Tv Prima, do bitky mal byť zapojený známy slovenksý MMA zápasník. Tým mý byť Šimon Koleň, ktorého Slováci poznajú predovšetkým z poslednej série reality šou Farma a za sebou má dva boxerské zápasy. Ako opísala jedna z dvoch žien, ktoré mali byť napadnuté, celé sa to začalo zlým výhľadom na predstavenie. 

Pred ňou stála exfarmárka Alexandra Mináriková, ktorä poklopkala po ramene a požiadala, aby sa uhla, pretože jej malá vnučka nevidela. Povedala jej to vraj aj druhý raz, čo bol podľa jej slov podnet na to, aby skupinka Slovákov zaútočila. Otec Alex mal potom ženu zraziť päsťou k zemi. Ženy tvrdia, že sa pootm išli umyť od krvi do neďalekej reštaurácie. 

Markizáckych farmárov rieši česká
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

A tam sa incident vyeskaloval. Hoci pri prvom napadnutí sa mal Koleň len prizerať, pri tom druhom mal zaútočiť ako prvý práve on. „Udrel ma a začal ma mlátiť,“ vyjadrila sa jedna zo žien. „Lietali popolníky, lietali stoly aj lavice,“ dodala druhá. Vyjadrili sa dokonca, že jedna zo Sloveniek vytiahla aj nôž. Všetko vraj ukončili až policajti a Češky museli absolvovať vyšetrenie. 

„Vo veci stále prebieha vyšetrovanie. Policajti uskutočňujú výsluchy osôb a zisťujú okolnosti celého incidentu,“ uviedla pre tvnoviny.sk policajná hovorkyňa Juhočeského kraja Martina Joklová. Markiza.sk sa v tejto veci spojila aj s obvineným Šimonom, ktorý tvrdí, že všetko bolo úplne inak. „Sú to klamstvá, v skutočnosti oni reálne napadli nás. My sme sa po incidente okamžite obrátili na políciu, no kedže oni nemali žiadne obrazové záznamy, musí prebehnúť vyšetrovanie,“ vyjadril sa Koleň.

Markizáckych farmárov rieši česká
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

 Na rodinnom výlete bol spolu s Alex, jej dvomi sestrami, ich partnermi a otcom. „Pri prvom incidente, ktorý obe ženy opisujú, som ani nebol, ale vraj sa to udialo inak. Práve jedna z nich chytila Leu pod krk a jej otec sa jej zastal. Ale nič ďalej sa nedialo. My sme išli s Alex preč si niečo kúpiť a neskôr sme sa vrátili pred reštauráciu a tam už na zemi bili ich otca. Tie dve údajne napadnuté ženy tam ani neboli. Dobehlo tam asi 20 mužov a mlátili nielen otca, ale aj naše dievčatá. Samozrejme, že som sa ich zastal, ale s čistým svedomím môžem povedať, že žiadnu ženu som v živote neudrel, ani to nikdy nespravím,“ vyjadril sa exfarmár. 

Klamstvo je podľa neho aj to, že niekto vytiahol nôž. „Je to hlúposť, naopak, tie popolníky hádzali oni po nás a žiadny nôž nikto z nás nemal. Preto sme sa hneď po konflikte obrátili na políciu. Dozvedeli sme sa od nich, že sa pokúsia zohnať čo najviac svedkov a obrazovkých záznamov. Tiež nám povedali, že túto partiu ľudí poznajú a vraj sa niečo také nestalo po prvý raz,“ dodal.

Markizáckych farmárov rieši česká
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: FarmaAlexandra Mináriková
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu