Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

JOJ-ka nakrúca nový seriál až v Turecku: Hlavnou hviezdou kráska z konkurencie!

Marián Mitáš a Lívia Bielovič Zobraziť galériu (5)
Marián Mitáš a Lívia Bielovič (Zdroj: TV JOJ)

ISTANBUL - Romantické duše si určite prídu na svoje! Televízia Joj v týchto dňoch chystá pre svojich divákov zaujímavú novinku. A to seriál s názvom Lásky v Istanbule, ktorý bude mať nepochybne úspech. Obrovským lákadlom sú nielen zaujímavý príbeh a krásne prostredie, ale nepochybne aj herecké obsadenie.

Romantický seriál plný zaujímavých príbehov a dramatických zvratov. Toto sľubujú tvorcovia seriálovej novinky, ktorá dostane priestor na obrazovkách televízie JOJ a má pracovný názov Lásky v Istanbule. Práve tam, v ďalekom Turecku, sa v týchto dňoch nakrúca a celé to má pod taktovkou producentka Nunez NFE Oľga Núňezová. 

„Nakrúcať sa začalo v polovici júna a bude sa točiť do polovice augusta. Následne sa bude realizovať postprodukcia. Divákov o uvedení na obrazovky budeme včas informovať,“ uviedla PR manažérka TV JOJ Michaela Saleh.

 

JOJ-ka nakrúca nový seriál
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)

Okrem ústredných postáv, ktoré stvárňujú Marián Mitáš a Lívia Bielovič, sa diváci môžu tešiť na ďalšie zvučné mená. Daniel Žulčák, Gregor Hološka, Jana Labajová, Juraj Bača, Maroš Kramár, Veronika Žilková, Ester Geislerová, Hana Holišová, Vlastina Svátková, či Ondřej Sokol sú herecké hviezdy, ktoré sa v tomto seriáli taktiež objavia. Réžie sa ujal režisér Ivan Holub. 

JOJ-ka nakrúca nový seriál
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)

Dej spomínaného počinu sa odohráva v exkluzívnom prostredí konzulátu, kde v každej epizóde riešia jej zamestnanci netradičné, možno až kuriózne, príbehy slovenských občanov. Veľvyslanec spolu s konzulkou sú nápomocní nielen pri organizovaní slovensko- tureckej svadby, vernisáže svetových umelcov, adopcie a sťahovaní dieťaťa, straty dokladov, či pri sprostredkovaní obchodu medzi krajinami. Popri týchto rôznych osudoch a príbehoch budú diváci sledovať ich vlastnú linku, keďže sa po rokoch stretávajú práve v Istanbule a ich vzťah je plný prekvapení. 

JOJ-ka nakrúca nový seriál
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)

Ako už bolo spomínané, jednu z ústredných postáv stvárnila Lívia Bielovič, ktorá doposiaľ hviezdila najmä v seriáli konkurenčnej televízie Markíza - Druhá šanca.

JOJ-ka nakrúca nový seriál
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)
​ 

Viac o téme: Lásky z Istanbulu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu