Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Markizácka nevesta spievala hit zo Skrytej vášne: A diváci? Ako keď mačke stúpia na chvost!

Katka ako slovenská Rosario Zobraziť galériu (2)
Katka ako slovenská Rosario (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Nešetrili ju! Mnohí televízni diváci si už svoje rána nevedia predstaviť bez obľúbenej relácie Teleráno, s ktorou sa prakticky prebúdzajú. Tvorcovia pozývajú do štúdia zaujímavých hostí a často nechýba ani hudobný alebo spevácky sprievod. V stredu mala tú česť Katka Talanová, ktorá sa zviditeľnila pôsobením v markizáckej šou Ruža pre nevestu. Ako ale prezrádzajú komentáre divákov, nie všetkým bolo jej vystúpenie pochuti...

Nie je žiadnym tajomstvom, že markizácka nevesta Katka miluje spev a prezentuje sa ako speváčka. Ženíchovi Tomášovi Tarrovi dokonca zložila vlastnú pesničku, ktorá sa však u neho nestretla až s takým nadšením ako možno blonďavá kráska očakávala...


Pozrite si tiež:

Katka zo šou Ruža pre nevestu: Pieseň pre Tomáša oficiálne vydala... POZOR, dostanete cukrovku!


V stredu ráno zvítala Katka do markizáckeho Telerána, kde hneď upútala dokonale upravenou vizážou a výraznými minišatami ružovej farby, v ktorých viacerým pripomínala Barbie. Neprišla však spievať skladbu o bábike zo sveta, kde je všetko z plastu, ale predviedla sa s priam ikonickou skladbou, ktorá je neodmysliteľne spätá s úspešnou telenovelou Skrytá vášeň. 

 

 

Katka už tradične dala do svojho vystúpenia všetko... Avšak mnohých aj tak nepresvedčila o tom, že ja adekvátnou slovenskou Rosario. „Ona vie spievať? Veď to znie ako keď mačke stúpia na chvost!” nekládol si servítku pred ústa jeden z divákov. „Katka, prosím ťa, toto už nikdy nerob. Modlil som sa, aby to už skončilo. Vďaka Bohu, že som to nepozerala, to už by letel televízor,” pridali sa ďalší. 

Komentujúci blondínke vyčítali nielen spev, ale tiež to, že nebola dobre naučená text piesne. „Trhá mi to uši. Keby aspoň vedela slová. Toto je otras,” myslia si. 

Medzi divákmi sa však našli aj takí, čo sa im Katkin spev a prejav páči. Tí jej zanechali pod príspevkami na sociálnych sieťach slová podpory. Ako sa jej prevedenie hitu zo Skrytej vášne páči vám? 

Viac o téme: TeleránoKatarína Talanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu