Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Geissenovcom rastie problém priamo pod nosom: Dcérenky bude Robert musieť čochvíľa zamykať

Dcéry Geissenovcov rastú ako z vody Zobraziť galériu (3)
Dcéry Geissenovcov rastú ako z vody (Zdroj: Archív C.G./Facebook)

Kto by mohol zabudnúť na Carmen a Roberta Geissenovcov? Nemeckí milionári sa jednoznačne neboja predvádzať svoje bohatstvo v podobe luxusných áut, jácht a víl, ale aj to najcennejšie, teda milované dcéry Shaniu a Davinu. Tie totiž rastú ako z vody a už za chvíľu z nich budú slečny na pohľadanie.

Výstredný nemecký pár Slovensko spoznalo prostredníctvom reality série Geissenovci: Ťažký život milionárov, ktorú vysielala TV JOJ. Diváci tak mohli spolu sbohatými manželmi prežívať každodenné útrapy života – ak môžete ležanie na pláži apravidelné návštevy kaderníka nazvať útrapami – ku ktorým patril aj rodinný život, pretože sláskou vychovávali dve dcéry. Dnes majú kedysi malé dievčatká desať advanásť rokov apomaličky sa dostávajú do veku, keď ich bude musieť milovaný otecko Robert začať strážiť.

Dcéry Geissenovcov rastú ako
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Archív C.G./Facebook)

Od detstva obklopené luxusom anajmä kamerami, Davina aShania dospievajú zrejme rýchlejšie ako ich rovesníčky. Na sociálnych sieťach totiž vidieť aj fotky, na ktorých vyzerajú omnoho vyspelejšie. Jedno im však nemožno odoprieť, obe milionárske dcérenky sú už teraz veľmi pekné, takže nepotrvá dlho, kým ich ocko Geissen bude musieť zamykať na kľúč. Nuž posúďte sami.

Dcéry Geissenovcov rastú ako
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Archív C.G./Facebook)

Viac o téme: GeissenCarmenRobertDcéraShaniaDavina
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu