Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Netflix definitívne potvrdil nové časti obľúbeného seriálu: Niekto však bude chýbať

Ženy z rodu Gilmorovcov Zobraziť galériu (2)
Ženy z rodu Gilmorovcov (Zdroj: fanpop.com)

Spoločnosť Netflix potvrdila nakrúcanie novej sezóny seriálu Ženy z rodu Gilmorovcov (2000 - 2007). Firma plánuje nakrútiť štyri 90-minútové časti. V pokračovaní príbehu z fiktívneho mestečka Stars Hollow, sa opäť predstavia pôvodné protagonistky Lauren Gragam (Lorelai Gilmore) a Alexis Bledel (Rory Gilmore).

Okrem nich si v pripravovanej sezóne svoje úlohy zopakujú aj Scott Patterson (Luke Danes) či Kelly Bishop (Emily Gilmore). Americký herec Edward Herrmann, ktorý vseriáli stvárnil postavu Richarda Gilmora, sa vseriáli neobjaví. Herec totiž trpel rakovinou mozgu a 31. decembra 2014 zomrel po tom, čo sa ho rodina rozhodla odpojiť od prístrojov zabezpečujúcich dýchanie. Zatiaľ nie je známe, či postavu starého otca nahradí iný herec.

Ženy z rodu Gilmorovcov
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Nové epizódy vzniknú pod režisérskou taktovkou americkej filmárky Amy Sherman-Palladino. Pôvodná tvorkyňa seriálu bude spolupracovať so svojím manželom, producentom Danielom Palladinom. Predstavitelia firmy o oživení príbehu rokovali už minulý rok v októbri. Oficiálny názov však zatiaľ nie je známy.


Mohlo by vás zaujímať:Sú späť: Tieto filmy a seriály ohlasujú v roku 2016 veľký návrat


Seriál Ženy z rodu Gilmorovcov priniesol príbeh slobodnej matky Lorelai a jej dospievajúcej dcéry Rory. Okrem už spomínaných si v ňom zahrali aj Keiko Agena, Jared Padalecki či Milo Ventimiglia. Lauren Graham si za výkon v seriáli vyslúžila v roku 2002 nomináciu na Zlatý glóbus.

Viac o téme: Ženy z rodu Gilmorovcov
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu