Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Evelyn konečne ukázala svojho chlapa: Toto jej miláčik určite nečakal!

Evelyn konečne ukázala svojho chlapa Zobraziť galériu (3)
Evelyn konečne ukázala svojho chlapa (Zdroj: TV JOJ)

Hviezda sitkomu Svet podľa Evelyn, Eva Kramerová, Slovensku konečne ukázala svojho priateľa. Fanúšikovia, ktorí hútali, aký muž dokáže skrotiť takú nespútanú kôpku energie akou Evelyn bezpochyby je, sa konečne dočkali. Svojho Peťa herečka predstavila netradične, v televíznom vysielaní.

Obľúbená Evelyn ukázala Slovensku nie len veľký kus súkromia, keď si ksebe pozvala štáb relácie Nové bývanie Dizajn spolu s dizajnérom Michalom Skrakom, ale dokonca aj svojho miláčika. Zatiaľ čo donedávna zvedaví fanúšikovia počúvali oherečkinej láske len vnáznakoch, konečne sa im podarilo spoznať muža, ktorý jej bol schopný ukradnúť srdce. Práve pre neho komička pripravovala prekvapenie vpodobe novej spálne.

Evelyn konečne ukázala svojho
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Mladý pár sa nasťahoval do bytu, ktorý by kdokonalosti potreboval ešte trochu lásky. „Tento byt je celý v pôvodnom stave, čo nebol asi najlepší nápad, lebo treba strašne veľa prerábania. Ale rozhodli sme sa hlavne robiť spálňu, lebo chceme mať aspoň jednu miestnosť, kde sa budeme naozaj cítiť ako doma, kým sa toto celé neprerobí,“ vysvetlila Evelyn tímu Nového bývania. Populárna komička však priateľovi Peťovi oblížiacich zmenách povedala len veľmi málo, preto keď prišiel domov anašiel vo svojej spálni moderátora, architekta icelý televízny štáb, bol veľmi prekvapený. Podľa všetkého sa mu však netradične riešená spálňa veľmi páčila amy veríme, že si sEvelyn svoje nové hniezdočko lásky vychutnajú do sýtosti.

Evelyn konečne ukázala svojho
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: JojPeterEvelynSvet podľa EvelynPriateľ
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu