Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Bohaté deti z Beverly Hills vládnu televíziám: Toto je zdrojom ich peňazí!

EJ Johnson Zobraziť galériu (8)
EJ Johnson (Zdroj: SITA)

Populárna reality šou o elitných amerických tínedžeroch prichádza vďaka televízii Wau aj na naše obrazovky. Bohaté deti z Beverly Hills si žijú v luxusných rezidenciách, jazdia na najmodernejších autách a čo nie je značkové, to neoblečú. Za takýto luxus môžu vďačiť jedine rodičom a my vieme, ako sa tí dostali k peniazom.

Vďaka tejto reality šou spoznáte aj vy život deciek, ktoré sa bez čiernej kreditky nepohnú ani na krok. Avy si ho môžete pozrieť na Wau od 23. augusta každý pracovný deň. Väčšina členov šou je bohatá len vďaka rodičom. Rodičia Bohatých detí zBeverly Hills tvrdo makali na svojej kariére všporte, zábave či podnikaní, len aby ich deti mali sladký život. Pozrite sa teda, čomu vďačia za takýto luxus.

Morgan Stewart

Morgan Stewart
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Príťažlivá blondínka Morgan Stewart patrí knajslobodomyseľnejším účastníkom tejto reality šou, čo sa vporovnaní sjej striktnými rodičmi dáva do popredia ešte viac. Jej otec Herb je developer astaviteľ vo svojej vlastnej firme, ktorá sídli, pochopiteľne, vBeverly Hills. Čo sa týka zamestnania jej matky, povedala Morgan priamo: Zmieruje sa so mnou na každodennej báze. Otom, že to je práca na plný úväzok sa dozviete už po niekoľkých častiach.

Nevedia takmer nič, no zarábajú milióny: Týchto pseudocelebrít je plný internet

EJ Johnson

EJ Johnson
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Jednoznačne najznámejší sú vreality šou rodičia EJ Jonhsona. Jeho otec, nazývaný aj Earvin "Magic" Johnson, je bývalá hviezda Los Angeles Lakers. Patrí medzi najlepších basketbalistov všetkých čias adokonca bol vroku 2002 uvedený do basketbalovej siene slávy. Odchod zNBA vrok 1996 však neznamenal koniec, svoju ďalšiu kariéru zameral na to, aby sa stal úspešným podnikateľom so svojou spoločnosťou Magic Johnson Enterprises. Pozadu neostáva ani EJova mama, ktorá je tajomníčkou predstavenstva nadácie Magic Johnsona. Tiež má svoju vlastnú značku džínsov snázvom CJ podľa svojho mena - Cookie Johnson. Je teda úplne jasné od koho EJ pochytil výšku aod koho zase zmysle pre módu.

Dorothy Wang

Dorothy Wang
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Dorothy azda najviac zo všetkých účastníkov má chuť predvádzať svoj majetok, teda majetok rodičov. Bude to pravdepodobne tým, že to ho vlastnia skutočne veľa. Otec mladej účastníčky Roger Wang je predsedom Golden Eagle Retail Group Limited, ktorá vlastní maloobchodné predajne v17 mestách vČíne. Stal sa 557. najbohatším človekom na Zemi podľa Forbes. Dorothina matka Vivina Wang sa podieľa na podnikateľských aktivitách svojho manžela.

Brendan Fitzpatrick

Brendan Fitzpatrick
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: eonline.com)

Hoci sa Brendan narodil vluxuse abohatstve, dokázal si na seba úspešne zarobiť aj sám ako sprostredkovateľ pre luxusné realitné kancelárie. Nie je úplne jasné, čo robia jeho rodičia, no vpodstate to nie je dôležité, keďže si na svoj luxus zarába sám. Vrodičoch však nachádza popri reality šou veľkú emocionálnu podporu.

Hľadanie ženy, život na farme či s Mojsejovcami: Tieto reality šou bavili Slovensko!

Roxy Sowlaty

Roxy Sowlaty
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: usmagazine.com)

Roxy rozbehla svoj vlastný biznis už ako šestnásťročná, nečudo, veď ambicióznosť má vkrvi. Jej otec Sam prevádzkuje tlačovú spoločnosť Acuprint. Roxy si od rodičov vyslúžila aj ukážku drsnej lásky, keď ju odstrihli od financií.

Jonny Drubel

Jonny Drubel
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: eonline.com)

Jonny tiež pochádza zprivilegovanej rodiny, no nerád na to upozorňuje. Sám sa riadi pravidlo: Ak mám peniaze, nehovorím otom. Hoci teda pracuje veľmi tvrdo, nerád sa otom rozpráva.

Naj postavičky z našich reality šou: Desperado, Kleopatra či iránsky milovník

Taylor-Ann Hasselhoff

Taylor-Ann Hasselhoff
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: dailystar.co.uk)

Rodičov poslednej zBohatých detí zBeverly Hills stopercentne poznáte aj vy. Herci zpamätnej Pobrežnej hliadky David Hasselhoff a Pamela Bach-Hasselhoff zarezonovali aj vnašich končinách. Tí sa dali dokopy počas nakrúcania Knight Ridera, no vroku 2006 si prešli škaredým rozvodom.

Viac o téme: Bohaté deti z Beverly Hills
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu