Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Návrat populárneho seriálu: Pri bláznivej dvojici jedna séria navyše nestačí!

Will a Grace
Will a Grace (Zdroj: huffingtonpost.com)

Seriál Will a Grace (1998 - 2006), ktorý televízia NBC pôvodne obnovila len na jednu limitovanú sériu, bude pokračovať aj ďalšou sezónou. Vo štvrtok o tom informoval predseda NBC Entertainment Bob Greenblatt.

Zároveň tiež oznámil, že deviata séria, ktorá sa na televízne obrazovky dostane 28. septembra, a pôvodne mala mať 10 epizód, bude mať napokon 16 častí. Desiatu sezónu by malo tvoriť 13 epizód.

"Včera sme mali prvú čítačku prvej časti a bolo to úžasné. Sme veľmi vďačná sieť a nesmierne nás teší, že tento seriál budeme mať vo vysielaní minimálne dve sezóny," vyjadril sa Greenblatt.

Nečakaný návrat Willa a Grace na televízne obrazovky odštartovala 10-minútová miniepizóda k vlaňajším americkým prezidentským voľbám. Následne si televízia objednala limitovanú sériu s desiatimi časťami, ktoré neskôr rozšírili na 12 a aktuálne na spomínaných 16.


Mohlo by vás zaujímať:Kedysi sme s nimi prežívali ich osudy: Tieto seriály ovládli 90. roky!


V novinke si úlohy zopakujú Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally a Sean Hayes. Na komédii o skupinke svojských priateľov sa budú znova podieľať aj jej pôvodní tvorcovia David Kohan a Max Mutchnick.

Seriál Will a Grace priniesol príbeh interiérovej dizajnérky Grace (Messing), ktorá býva v jednom byte s homosexuálnym právnikom Willom (McCormack), ako aj ich výstredných priateľov Karen (Mullally) a Jacka (Hayes).

Seriál, ktorý vysielali osem sezón, si vyslúžil 83 nominácií na ceny Primetime Emmy, z ktorých 16 premenil na víťazstvo, pričom si toto prestížne ocenenie odniesol každý z predstaviteľov hlavných hrdinov. Seriál má okrem toho na konte napríklad aj sedem GLAAD Media Awards alebo sedem Screen Actors Guild Awards.

Viac o téme: Will a Grace
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu